Új Renegade Ops DLC készül

Az Avalanche Studios bejelentett egy új letölthető tartalmat a Renegade Ops-hoz, mely a mai napon elérhetővé is válik mindhárom platformon (PC, PS3, Xbox 360).

Új Renegade Ops DLC készül

Az Avalanche Studios bejelentett egy új letölthető tartalmat a Renegade Ops-hoz, mely a mai napon elérhetővé is válik mindhárom platformon (PC, PS3, Xbox 360). A Coldstrike Campaign című sztori kiegészítő 3 új pályát ad a játékhoz. A DLC ára €4.49 (US$4.99 / £3.59) lesz PSN-en, illetve 400 MS pont XBLA-n.

A Coldstrike címből kitalálhattátok, hogy nem a trópusokon játszódik majd a történet, az ellenfelek közt lesznek Gólemek és páncélozott Drone gyárak, amik csak úgy ontják majd magukból az alacsonyan szálló céltáblákat.

Ha mindez nem lenne elég, jön egy plusz hősöket (Crystal, Blazemo) tartalmazó kisebb pakk is, mely a The Reinforcement Pack névre hallgat és €2.49, illetve 240 pont lesz az ára. Crystalnak lesz egy egyedi páncélozott járműve és képes lesz egy méretes erőteret generálni, amely elnyeli a fegyveres támadások erejét. Blazemo egy off-road versenyautóval büszkélkedhet és Incinerator fegyverével feléget minden környezeti akadályt vagy ellenfelet, ami csak az útjába kerül.

Renegade Ops tesztünkhöz katt ide.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward