Új Red Dead Redemption-játék jöhet a Rockstartól

Folytatás lesz vagy felújítás?

Új Red Dead Redemption-játék jöhet a Rockstartól

Az egész úgy kezdődött, hogy a Rockstar kiposztolt egy képet a Twitterre, melyen a cég logója látható vörös háttér előtt. Nyilván azonnal megindultak a találgatások arról, hogy hamarosan új Red Dead Redemption-játékot jelentenek be, esetleg egy felújított változat érkezik.

Van néhány nyom a képen: a vörös szín, amit használnak, megegyezik azzal az árnyalattal, amit a Red Dead Redemption marketinganyagaiban használtak. A logó kicsit kopott, mintha egy, a vadnyugaton használt tárgy lenne.

A következő Twitter-poszt 24 órával később érkezett, egy újabb képet tartalmazott, az ezen látható alakok gyakorlatilag biztossá tették, hogy valami készülődik Red Dead-fronton.

Az még mindig kérdés, hogy új játékról lesz-e szó, vagy a 2010-es vadnyugati, külső nézetes sandbox játék felújításáról (ami sosem jött ki PC-re). Időközben a képek megjelentek a Rockstar oldalán is az oldal betöltésekor, a hírfolyam elején, valamint a háttér vörös színében. Mindez azután történik, hogy pár hónapja egy állítólagos térkép látott napvilágot az új játékból, mely a hírek szerint egy előzménytörténet lenne. Ha új infók jönnek, arról persze mi is beszámolunk majd!

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward