Új rali a Milestone-tól: Sébastien Loeb Rally Evo

Az olaszok vadonatúj autós játékon dolgoznak egy igazi rali legendával.

Új rali a Milestone-tól: Sébastien Loeb Rally Evo

Az egyik legnagyobb olasz fejlesztőcsapat, a Milestone vadonatúj autóverseny fejlesztésébe fogott: a Sébastien Loeb Rally Evo 2015 októberében fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A játék elkészítésében névadója, az 1974-ben született hetvenhatszoros futamgyőztes, kilencszeres rali-világbajnok és egyszeres junior rali-világbajnok Sébastien Loeb segédkezik.

Az SLR Evo-ban lesz karrier mód, amelyben a raliversenyzők életét élhetjük. Célunk az lesz, hogy bekerüljünk Loeb csapatába, mentorunk és segítőnk pedig maga Sébastien Loeb lesz. A játéknak lesz külön offline és online módja is, az előbbiben gyakorlással finomíthatunk vezetői stílusunkon, míg az utóbbiban barátainkkal és riválisainkkal mérhetjük össze offline módban megszerzett tudásunkat.

"Örömmel jelentjük be első saját szabadalmú autós címünket, amely 2015-ben második új játékunk is lesz egyben" - mondta Luisa Bixio, a Milestone alelnöke. "Az utóbbi években szerzett tudásunkra alapozva, négy olyan autós játékkal a hátunk mögött, melyeket a rali világának szenteltünk, úgy döntöttünk, hogy eggyel tovább lépünk egy olyan címmel, amely túlmutat a licencelt játékokon. Izgalmasnak tartjuk, hogy a rali történetének egyik leghíresebb személyiségével dolgozhatunk együtt. A Sébastien Loeb Evo 2015-ben a RIDE-dal együtt teljes vezetői élményt fog nyújtani - vágyunk, hogy kielégítsük a rajongói közösség igényeit, akik kifejezték ez irányú érdeklődésüket."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward