Új monitorok a HP-től és a Mitsubishi-től is

A Dell után most a HP és a Mitsubishi is bemutatta legfrissebb LCD monitorait. A HP kínálatában három olcsó, TN panellal szerelt újdonságot találunk, míg a Mitsubishi két drágább, de már IPS alapú megjelenítővel próbál a felhasználók kedvében járni.

Új monitorok a HP-től és a Mitsubishi-től is

A Dell után most a HP és a Mitsubishi is bemutatta legfrissebb LCD monitorait. A HP kínálatában három olcsó, TN panellal szerelt újdonságot találunk, míg a Mitsubishi két drágább, de már IPS alapú megjelenítővel próbál a felhasználók kedvében járni.

Olcsó HP monitorokat tessék!

Az othoni és irodai felhasználók számára készített széleskijelzős újdonságok között egy 20 hüvelykes, egy 21,5 hüvelykes és egy 23 hüvelykes képátlójú terméket találunk, amelyek sorrendben az S2031, S2231 és S2331 típusjelzéseket viselik. A monitorok számos közös tulajdonsággal rendelkeznek: a bennük található TN panelek 5 ms-os válaszidő és 15000:1 dinamikus kontrasztarány mellett működnek, videó bemenet tekintetében pedig mindhárom terméknél D-Sub és DVI portokat találunk.

A képátló mellett természetesen natív felbontásban is van különbség a monitorok között: az S2031-es modell 1600 x 900 pixeles, míg az S2231-es és S2331-es modellek 1920 x 1080 pixeles natív felbontás mellett végzik a rájuk bízott megjelenítéssel kapcsolatos feladatokat. A kisebbik, azaz az S2031-es monitor 250 cd/m2-es, míg társai 300cd/m2-es fényerővel büszkélkednek.

Az új monitorokra egy év garanciát vállal a gyártó. Az S2031 150 dollárba, az S2231 175 dollárba, míg az S2331 220 dollárba kerül majd.

[bold]

A Mitsubishi termékei már IPS panelre alapoznak[/bold]

A Mitsubishi kínálatában két új, 23 hüvelykes képátlóval rendelkező LCD monitor jelent meg, amelyek egyaránt IPS panelre épülnek. A megjelenítők között mindössze egyetlen egy lényege különbség van: az egyik egység csillogó, míg a másik tükröződés-mentes bevonattal ellátott kijelzőt tartalmaz.

A felvázolt különbségen kívül mindkét monitor megegyezik, azaz mindketten 1920 x 1080 pixeles natív felbontással üzemelnek 3,8 ms-os válaszidő, 1000:1 valós kontrasztarány és 300 cd/m2-es fényerő mellett. A dinamikus kontrasztarány egyébként 5000:1 értéket képvisel. A monitorok két darab, egyenként 3W-os terhelhetőséggel büszkélkedő beépített hangszórót is tartalmaznak, videó bemenetekből pedig D-Sub, DVI és HDMI portok találhatóak rajtuk.

Az újdonságok a Diamondcrystal WIDE családban foglalnak helyet és RDT232WX típusjelzéssel kerülnek forgalomba. A Mitsubishi friss megjelenítői elsőként a japán közönséghez érkeznek meg, méghozzá valamikor a hónap vége felé. A fényes kijelzővel ellátott modell 464 dollárba, míg tükröződésmentes bevonattal büszkélkedő társa 486 dollárba kerül.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward