Új Mitsubishi monitorok, ezúttal 3D támogatás nélkül

A Mitsubishi két új, IPS panellel ellátott LCD monitorral bővítette RDT233WX sorozatú megjelenítőinek kínálatát, amelyek mindketten 23 hüvelykes képátlójú, LED-es háttérvilágítással ellátott kijelzővel kerülnek forgalomba. Az RDT233WX sorozat legújabb tagjai között mindössze annyi a különbség, hogy az RDT233WX-S modell fényes kijelzővel érkezik, míg társa, az RDT233WX esetében már nem tesznek külön üveglapot a kijelző elé, így az matt kivitelben kerül forgalomba. Érdekesség, hogy néhány hete már megjelent egy RDT233WX sorozatú monitor, az RDT233WX-3D, amely 3D ready megoldásnak minősül, azaz 120 Hz-es képfrisítési ráta mellett üzemel, de ettől eltekintve ugyanolyan specifikációkkal rendelkezik, mint lentebb szereplő társai.

Új Mitsubishi monitorok, ezúttal 3D támogatás nélkül

A Mitsubishi két új, IPS panellel ellátott LCD monitorral bővítette RDT233WX sorozatú megjelenítőinek kínálatát, amelyek mindketten 23 hüvelykes képátlójú, LED-es háttérvilágítással ellátott kijelzővel kerülnek forgalomba. Az RDT233WX sorozat legújabb tagjai között mindössze annyi a különbség, hogy az RDT233WX-S modell fényes kijelzővel érkezik, míg társa, az RDT233WX esetében már nem tesznek külön üveglapot a kijelző elé, így az matt kivitelben kerül forgalomba. Érdekesség, hogy néhány hete már megjelent az RDT233WX-3D, amely a termékcsalád 3D-s tagja és 120 Hz-es képfrisítési ráta mellett üzemel, de ettől eltekintve ugyanolyan specifikációkkal rendelkezik, mint lentebb szereplő társai.

A 23 colos kijelzők 1920*1080-as natív felbontás mellett üzemelnek, betekintési szögeik pedig egyformán 178 fokosak, hála az IPS panelekek. Két szürkeárnyalat közötti átmenetre csak 3,8 ms-nyi időre van szüksége a monitoroknak, amik 250 cd/m2-es fényerőt és 1000:1 valós kontrasztarányt kínálnak.

Az RDT233WX sorozat tagjai két darab beépített hangszóróval rendelkeznek, amelyek 2W-os terhelhetőségűek. A videó bemenetek között ezúttal egy D-Sub, egy DVI és két HDMI csatlakozót találunk.

A Mitsubishi tervei szerint az új megjelenítők elsőként Japánban, május 30-a után kerülhetnek a boltok polcaira, ahol az RDT233WX-S modell átszámítva 523 dolláros, míg az RDT233WX 486 dolláros ajánlott végfelhasználói áron lesz megvásárolható.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward