Új lehetőségek a VAIO P-nél

Egyebek mellett XP-t is elérhetővé tett a minigépéhez (konkrétan a P50-es variánshoz) a Sony a Vista helyett. Ezzel a cserével a gép szinte semmit nem veszített, ellenben több új opciót is felkínáltak hozzá

Új lehetőségek a VAIO P-nél

Egyebek mellett XP-t is elérhetővé tett a minigépéhez (konkrétan a P50-es variánshoz) a Sony a Vista helyett. Ezzel a cserével a gép szinte semmit nem veszített, ellenben több új opciót is felkínáltak hozzá.

Lemondania ugyanis leginkább csak a Sony médiaszoftveréről kellett, viszont továbbra is rendelkezésre áll az azonnal induló al-oprendszer médialejátszás és más hasonló gyakori feladatok céljára.

Feltuningolták a rendelkezésre álló tárhely minimumát is 80GB-ra az eddigi 60GB-ról, viszont a memóriát láthatólag megfelezték (1GB-ra) annak érdekében, hogy az MS mesterségesen meghúzott XP-specifikáció-keretein belül maradhassanak.

A többi technikai adat változatlan maradt, viszont kínálnak további új opciókat is, így például egy 2GHz-es Atom processzort, vagy épp 256GB-os SSD-t. Árakat és az új választási lehetőségek elérhetővé válásának időpontját egyelőre nem közölték.

Végül - és utolsósorban - megörvendeztették még egy kicsit azokat, akiknek a külcsín is számít, mivel aranyszínű burkolatot is terveznek az apróságokhoz, a feketékhez pedig sötétbarna árnyalatú billentyűzetet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward