Új külső adattárolók a Verbatim és a HP műhelyéből

A Hewlett Packard műhelyéből egy új, USB 3.0-s csatolófelülettel ellátott tagokból álló külső merevlemez család, a Verbatim termékpalettáján pedig új pendrive-ok jelentek meg.

Új külső adattárolók a Verbatim és a HP műhelyéből

A Hewlett Packard műhelyéből egy új, USB 3.0-s csatolófelülettel ellátott tagokból álló külső merevlemez család, a Verbatim termékpalettáján pedig új pendrive-ok jelentek meg.

[bold]

Új külső merevlemezek a HP-tól[/bold]

A gyártó három új külső adattárolót mutatott be, amelyek mind 2,5 hüvelykes formátummal bírnak és USB 3.0-s csatolófelülettel érkeznek. A mobil egységek az USB 2.0-s vagy USB 3.0-s portról szerzik be a működésükhöz szükséges áramot, így külön adaptert nem kell hozzájuk alkalmazni, de ezt a 2,5 hüvelykes termékeknél már megszokhattuk.

A friss külső merevlemezek 500 GB-os, 750 GB-os és 1 TB-os változatban kerülnek a boltok polcaira. Az egységek 1,78 x 11,18 x 7,88 cm-es mérettel rendelkeznek, súlyuk pedig átlagosan 190 gramm körül helyezkedik el. A két év garanciával forgalomba kerülő újdonságokat USB 1.1-es, USB 2.0-s és USB 3.0-s portokkal egyaránt használhatjuk. A HP friss termékei már előrendelhetőek: az 500 GB-os modellért 79 dollárt, 750 GB-os társáért 99 dollárt, míg a legnagyobb adattároló kapacitást kínáló 1 TB-os változatért 129 dollárt kell letenni az asztalra.

A Verbatim új pendrive-okkal jelentkezik

A gyártó bemutatta GT racing dizájnnal (két fehér, versenyautókra jellemző csíkkal) ellátott Store 'n' Go GT Edition névre keresztelt külső adattárolóit, amelyek feketében vagy pirosban lesznek elérhetőek.

A friss megoldások kupak helyett a manapság szokásos eljárást alkalmazzák, azaz a pendrive a műanyag házból könnyedén kitolható, illetve vissza is húzható oda, így megoldott USB 2.0-s csatlakozó védelme és bónuszként még a kupak elhagyása miatt sem kell aggódni. Az újdonságok 4 GB-os adattároló kapacitást kínáló verzióban kerülnek az üzletek polcaira és USB 2.0-s csatolófelületen keresztül kapcsolódnak a rendszerhez, azaz a dizájnt leszámítva teljesen átlagos pendrive-okkal van dolgunk.

Maguk az egységek 54 mm hosszúak, 21 mm szélesek és 9,22 mm vastagok, súlyuk pedig nem több, mint 7,9 gramm. A termékek Windows 2000/XP/Vista/7, Mac OS 9 vagy újabb, illetve Linux 2.4.0-s vagy újabb operációs rendszerekkel egyaránt gond nélkül használhatóak. A Store 'n' Go modellek szállítása már megkezdődött, a termékek ajánlott végfelhasználói ára pedig 8 angol font körül helyezkedik el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward