Új infók a Wolfenstein: The Old Bloodról

Összefutunk majd pár ismerős arccal, és a közelharc fontos szerepet fog játszani.

Új infók a Wolfenstein: The Old Bloodról

Számos új információ derült ki a Bethesda blogján a májusban érkező Wolfenstein: The Old Bloodról. A bejegyzésszerint a The New Order előzményjátéka kevésbé lesz történet-orientált, mint a 2014 májusában megjelent epizód. Az érdekfeszítő sztori helyett ez alkalommal az alacsony költségvetésű, B-filmeket idéző hangulaté és a non-stop akcióé lesz majd a főszerep.

Az ígéretek szerint számos korábban nem látott pisztollyal, puskával és karabéllyal ritkíthatjuk majd a nácik sorait. Az is biztos, hogy olyan élőhalottakkal is meg fog gyűlni a bajunk, akik a 2001-es Wolfenstein-rebootban látott zombikkal ellentétben képesek lesznek fegyvereket is használni.

Nem csak az ellenségek fognak viszont visszatérni az új évezred elején kiadott címből, hanem régi szövetségeseink, Kessler és Agent One is tiszteletüket teszik majd a játékban. Ezen kívül, mivel az alkotás kronológiailag a TNO előtt játszódik, több abban látott náci csodafegyver prototípusába is belefuthatunk majd kalandjaink során.

Fontos újítás lesz továbbá, hogy a jelek szerint a közelharc komolyabb szerepet fog kapni, mint ahogy azt korábban megszokhattuk. Blazkowicz egy akár két részre is szedhető fémcsővel vetheti majd bele magát a kézitusákba. A készség a nácik agyának kiloccsantásán túl egyebek mellett falbontáshoz, magasan lévő tárgyak eléréséhez, vagy éppen mászáshoz is használható lesz.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward