Új idegborzoló Silent Hills előzetes

Férgek, férgek, és még több féreg a Hideo Kojima és Guillermo del Toro neve által fémjelzett új Silent Hill játékban.

Új idegborzoló Silent Hills előzetes

Új Silent Hills előzetessel borzolta a Tokyo Game Show résztvevőinek idegeit a Konami. A hatásvadász, helyenként inkább gusztustalan, mint félelmetes előzetesben láthatunk férgeket, félelmetes gyerekjátékokat, még több férget és egyéb teljesen elborult dolgokat. Szerencsére ez csak egy kifejezetten a bemutatókhoz készült koncepció, a végleges alkotásban nem fogjuk ilyen formában viszontlátni. Nem tudjuk, hogy lesz-e Morpheus támogatása a darabnak, de aki rosszul lesz a VR-tól, a horrortól, vagy mindkettőtől, az jobban jár, ha vigyáz a játékkal. A Silent Hills kiírás a videó végén nem tévedés, a széria legújabb része valóban ezt a címet kapta, erről korábbi hírünkben is olvashattatok.

A Silent Hills-t a Kojima Productions fejleszti, a Metal Gear mesterével, kedvenc Hideo Kojimánkkal az élen, aki mellé a világhírű filmrendező, Guillermo del Toro állt be segíteni. A főhőst a The Walking Deadben Daryl Dixont alakító színész, Norman Reedus alakítja. Pontos megjelenési dátumot még nem tudunk.

Kojima elmondta, hogy az a szándéka, hogy a játékot olyan félelmetesre készítse, amilyenre csak lehet. "Eredeti szándékunk az volt, hogy összepisiljétek magatokat" - mondta még augusztusban a Gamescomon. "Most viszont azt akarjuk, hogy beszarjatok."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward