Shop menü

ÚJ HŐSÖKKEL ÉS MÁS ÚJDONSÁGOKKAL FOLYTATÓDIK A LEAGUE OF LEGENDS

A Vanguard nevű, kernel szintű csalásvédelem fogja védeni a Leauge of Legends-et is.
Török Roland
Török Roland
Új hősökkel és más újdonságokkal folytatódik a League of Legends

A Riot Games-nél is véget ért az ünnepi szezon, így egy tavaly rögzített, ám most kiadott összefoglaló videóban be is lengettek pár olyan dolgot, amit idén terveznek kiadni a League of Legends univerzumán belül.  

Először is megújul a rangrendszer. Az új változtatásokkal szeretnék elérni, hogy még jobban elkülönüljenek egymástól a kezdő, haladó és a smurf játékosok. Az új szűrőrendszer terveik szerint nem fogja engedni, hogy a mészárlást rendező, de alacsony szintű fiókkal játszók bekerüljenek a kezdők meccseibe. Ezen kívül a hősismereti rendszer is fejlesztésen megy át, jobban fogja tükrözni a játékos tudását az adott hőssel. A változtatásokról itt írnak bővebben. 

Skarner után Shyvana is fog kapni egy nagyobb frissítést, ami a megjelenésére is hatással lesz, igaz, Shyvana csak valamikor 2025 után kerül majd átalakításra. Van azonban több új érkező karakter is. Az új sárkány hős, Smolder sokak szerint a Disney vonalat képviselve valójában inkább egy Spyro, mintsem valami isten szerű gyilkológép. A Riot korábban azt mondta, azért csinálnak az ocsmány karakterek helyett ilyen szépeket és aranyosakat, mert népszerűbbnek számítanak a játékosok körében, amit lefordíthatunk úgy is, hogy több pénzt hoznak nekik. 

Smolder túlzott cukisága miatt a Riot Games máris változtatásokra kényszerült. A közösség hamar kiszúrta, hogy a sárkány arca túlságosan emberi, ami nem áll jól neki, ezért a Riot kénytelen volt átalakítani azt, hogy hüllőszerűbb legyen. 

Folytatódik az Arcane is, az új bejelentett, az év során érkező hős Ambessa Medarda. 

A Riot megosztotta velünk az Arcane második szezonjának első kedvcsinálóját is, ami az egyik legtöbbet tárgyalt teóriát táplálja, avagy Warwick érkezését. 

Ezen kívül számtalan fejlesztést terveznek 2025-re. Visszatérő és új játékmódok várhatóak, és a csalások detektálása is fejlődik, hiszen a Valorantból ismert Vanguard a League of Legends védelmét is el fogja majd látni. A Vanguard a League of Legends-ben is kernel szinten fog futni, vagyis nagyon sok játékosnak lesznek technikai nehézségei egyáltalán futtatni a LoL-t. Ha a Valorant működik valaki gépén, itt sem lesz gond, ám sajnos a Vanguard hajlamos problémákat okozni, rengeteg dologgal képes összeakadni a rendszeren belül.  

Az új védelmi rendszer februárban és márciusban fog aktivizálódni.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére