Új hősök, Szövetségek, Duó mód és még sok más a Dota Underlords Nagy Frissítéséből

A Valve gőzerővel dolgozik az úgynevezett Nagy Frissítésen, ami a végső béta fázist hozza el nekünk.

Új hősök, Szövetségek, Duó mód és még sok más a Dota Underlords Nagy Frissítéséből

A Dota 2 Auto Chess mód hamar népszerű lett és bár az eredeti modfejlesztők egy önálló játék készítésébe kezdtek, a Valve nem volt tétlen és belevágott önálló játékába, a Dota Underlords-ba, amit PC-re és telefonokra hoztak el nekünk. Érdekesség, hogy az Auto Chess fejlesztői a Dota Underlords bevételeiből is részesülnek és még a saját játékuk is sikeres lett mobilokon, a formula pedig annyira beállt, hogy a Riot sem akart kimaradni belőle és elkészítette a League of Legends univerzumára épülő Teamfight Tactics nevű klónját.

Visszatérve az Underlords-ra, ez a játék egyelőre béta állapotban van és az elmúlt hetekben nem is igazán érkezett már hozzá komoly update, mert a fejlesztők gőzerővel a Nagy Frissítésre fókuszálnak, ami megjelenésekor egészen új színben fogja feltüntetni a játékot. Menjünk szépen sorjában a nagyobb változatásokon.

Új hősöket, játékmódokat és szövetségeket kapunk. Ezeket a változásjegyzékben naponta adagolják számunkra, a cikk írásakor 5 napnyi anyagot osztottak még meg velünk. Természetesen minden változásról lehetne itt most írni, de inkább csak egy összefoglaló legyen itt, akit pedig minden részlet érdekel, annak jó hírem van. A fejlesztési folyamatot nagyon jól dokumentálják a készítők és bizony nem csak játékot kapjuk meg magyarul, hanem a frissítések leírását is nagyszerű illusztrációkkal mellékelve.

Az első állomásunk a menüt fogja érinteni, amit átdolgoztak a Valve-nál, hogy a mobiltelefonos tulajok is jobban átlássák az egészet. Természetesen a most közölt kép nem biztos, hogy a végleges lesz, de egy pillantást mindenképpen megérdemel.

Galéria megnyitása

Mivel 12 új hőst kapunk, ezért látszólag sokkal nehezebb lesz 2. és 3. szintre emelni őket játék közben. A fejlesztők viszont úgy döntöttek, hogy 24 óránként bizonyos hősöket bedugnak a Börtönbe, így azokat a játékosok nem fogják tudni használni és rotálódni fog a hős lista. A tiltott hősök ráadásul úgy lesznek eltüntetve, hogy ne befolyásolja a szövetségeink létrehozásának lehetőségét.

Galéria megnyitása

Ha már a szövetség szóba jött, több újat is kapunk majd.

A Gyógyítók segítségével minden baráti gyógyítás felerősödik. A Bajnokok minden szövetségbónuszt megkapnak, a Termetes banda pedig ha megtámad valakit, annak további támadásait legyengíti és bizony kerülik az olyan ellenségeket, akik őket tudnák gyengíteni.

Érkeznek a Rovarok is, akik teljes összeállás esetében pókifjoncokkal fogják lerohanni az ellenséget, amik segítségével az ellenséges egységek elvéthetik a támadásaikat.

Galéria megnyitása

A mai napon került ismertetésre az egyik általam is nagyon várt újítás, a Duók. Itt összedolgozhatsz csapattársaddal és küldhettek egymásnak aranyat és hősöket. Közös életerővel rendelkeztek, bár a harcokat külön vívjátok.

Galéria megnyitása

A Kötetlen Játék pedig egy olyan hely, ahol begyakorolhatsz bármilyen általad elképzelt szituációt. Meccseket szimulálhatsz, ezzel pedig rájöhetsz saját felállásod erősségeire és gyengeségeire.

Galéria megnyitása

A Nagy Frissítés megjelenési időpontja egyelőre ismeretlen, amit tudni lehet, hogy október elejére tervezték a bevezetését, de ez láthatóan nem sikerült. A naponta érkező információk függvényében vélhetően még a kezelőfelületről lesz több szó és a megjelenést valahova erre a hétre lőném be, de ez csak a személyes feltételezésem.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap