Új év, új arculat: szintet lépett a webes portálunk!

Továbbfejlesztett és extra funkciók sokasága teszi majd kényelmesebbé a böngészést, és a választást vásárláskor.

Új év, új arculat: szintet lépett a webes portálunk!

iPon

Az élet egy pillanatra sem áll meg. Még csak most kezdődött el az új év, de már dübörög a CES, amin megtudhatjuk, hogy milyen kütyük teszik majd kényelmesebbé az életünket a jövőben, és annak, aki ezt olvassa, már nem meglepetés, hogy mi is készültünk valamivel 2014-re, amiben reményeink szerint minden látogatónk örömét leli majd.

Webes portálunk felújításánál az a cél vezérelt minket, hogy egy könnyebben használható, letisztultabb oldalt hozzunk létre, ami megfelel a kor követelményeinek. Az első (és talán legfontosabb) változás, hogy fent megjelent egy új menüsor, aminek hála bárhonnan könnyen elérhetőek maradnak a legfontosabb funkciók. Az intelligens keresősáv ezentúl egyszerre nézelődik a termékek, a cikkek, és a fórumtémák között is, így már utóbbiakért sem kell almenükben barangolni.

A Profil ikon alatt találhatóak a privát üzeneteink, a fórum linkje és a beállítások, amikkel mindenki személyre szabhatja az oldalt. Már eddig is rengeteg opció volt itt, ezeket most tovább bővítettük, és a jövőben szeretnénk még ennél is több szabadságot adni a felhasználóink kezébe, úgyhogy érdemes lesz figyelni az újdonságokra. Ha továbbmegyünk a fejlécen, akkor a Polc, a Kosár és a Kapcsolat menüpontok következnek, ezeket talán nem is kell magyaráznunk.

Van egy kis üres rész is a kereső és a profilunk között, ahol azonnal megjelenik a Szűrő, amint belépünk egy termékcsoport, vagy termék oldalára. A jó hír az, hogy megtartottuk a szűrő eddigi komplexitását, tehát továbbra is számos kritérium alapján szűkíthető a megjelenített termékek listája, csak éppen ezentúl egy nagyságrendekkel könnyebben kezelhető felületen, amit egy kattintással bármikor el lehet érni. Buzdítanánk is rá mindenkit, hogy tegyen vele egy próbát!

Ha pedig már a termékeknél tartunk, nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy felújítottuk mind a részletes, mind a lista nézetet. Előbbinél még több információ áll rendelkezésre, mint eddig, utóbbinál pedig azonnal látszik, ha egy termékről van vásárlói vélemény, vagy teszt. Igyekszünk minden segítséget megadni, hogy könnyebb legyen választani a termékek között, de ha még ez sem lenne elég, bátran ajánlanánk a fórumunkat is segítségkéréshez. Vagyunk ugyanis olyan szerencsések, hogy a fórumos közösségünkben több aktív tag is van, aki szívesen osztja meg a tudását másokkal, nekik ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy segítik a többieket!

Most viszont kanyarodjunk egy kicsit vissza a fórumról a termékekre, mert bőven van még újdonság a tarsolyunkban. A notebook keresőnk új arculatot kapott, akárcsak a sokak által kedvelt gépösszerakónk. Az előre összeállított sémákat sosem volt még ilyen egyszerű konfigurálni.

A letisztultabb kinézetért azonban némi áldozatot is kellett hoznunk, így néhány információ és opció lekerült a láblécre. Ezentúl innen érhetőek el információk többek között az iPoltalomról, a hitelezésről, és a Garanciafutárról, valamint itt található a cikk- és hírarchívumunk közvetlen elérése is.

Ezzel pedig el is érkeztünk az oldal másik fő profiljához, az újsághoz. Természetesen a hírek és cikkek kialakítása is követi az új dizájnt, épülünk és szépülünk, de kár lenne itt kivesézni minden apró változtatást, mindössze azt emelnénk ki, hogy mostantól színkódok segítik a tájékozódást a különböző témájú írások között. A többi legyen meglepetés, úgyis szeretnénk, ha inkább az általunk generált tartalom beszélne helyettünk.

Nagyon sok mindennel készülünk az idei évre és rengeteg ötletünk van, úgyhogy a mai átalakulás csak a kezdet. Búcsúzóul hadd kívánjunk egy kicsit megkésve, de boldog új évet mindenkinek az új oldallal!

Az iPon Computer csapata

Szerk.: Mindenkinek köszönjük a véleményeket, észrevételeket. Folyamatosan fejlesztjük az új oldalt, hogy remélhetőleg mindenki elégedett legyen vele. Az elkészült javításokat, újdonságokat az alábbi fórumban írjuk meg mindig:

ÚJ MOTOR: Hiba Jelzés

Köszönjük, iPon

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward