Új erőre kap a FlatOut?

A kiadó lelkes, a rajongók kevésbé.

Új erőre kap a FlatOut?

A Strategy First közleményealapján új erőre fog kapni a FlatOut. A 2004-ben útjára indult roncsderbi-autóverseny széria sokak szívébe belopta magát. Ám a sorozat legutóbbi, 2011-ben kiadott epizódja, a szintén a Strategy First gondozásában megjelent FlatOut 3: Chaos & Destruction hatalmas csalódás volt a minőséghez és színvonalas játékélményhez szokott rajongók számára. A kiadó ígérete szerint a PS4-re, PC-re és Xbox One-ra készülő, a tervek szerint 2016-ban megjelenő új FlatOut helyre fogja állítani a széria régi fényét, mert a több millió dollárra rúgó költségvetésű játékot kifejezetten a rajongók visszajelzései alapján készítik. Emmanuel Wall, a kiadó igazgatója szerint az általa vezetett cég kiemelten fontos franchise-ként tekint a FlatOutra és mindent megtesz, hogy a négy évvel korábbi fiaskó ne ismétlődhessen meg.

Mindez elsőre igen jól hangzik, ám a széria szerelmesei szerint ha egy kicsit a meglehetősen optimista hangvételű nyilatkozat mögé nézünk, mindjárt kiderül, hogy Wall alighanem a levegőbe beszél. Ugyanis, ha komolyan gondolná amit mond, akkor aligha a gyalázatos Cursed Crusade-ről és a tökéletestől szintén messze lévő Bet on Soldier: Blood Sportról ismert Kylotonn fejlesztőstúdiót bízta volna meg az új epizód tető alá hozásával. A francia csapat eddig egyetlen művével sem alkotott maradandót, így nehezen hihető, hogy pont most érik majd el azt a várva várt nagy áttörést, ami 2002 óta rendre elkerüli őket.

Mivel a bejelentéshez nem érkezett egyetlen screenshot sem, a logó a harmadik rész egy képének felhasználásával készült és a cikkben látható képanyag is a 2011-ben megjelent játékból származik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward