Új Aerocool PC ház, Lan partyra járóknak

Új Aerocool PC ház, Lan partyra járóknak

Az Aerocool RS-4 névvel egy új, közepes torony formátumú PC házat mutatott be, amelyet a gyártó kifejezetten azoknak ajánl, akik sűrűn járnak Lan partyra, ezért sokszor hurcolják magukkal saját konfigurációjukat. Az új termék tetején egy méretes fül segíti a felhasználót a ház cipelésében, így a PC-t könnyebben, kényelmesebben cipelhetjük egyik helyről a másikra.

A 475 x 200 x 475 mm-es mérettel rendelkező RS-4-es kuckó piros-fekete dizájnnal érkezik és összességében jól felszerelve, megfelelő mennyiségű bővítőhellyel áll a felhasználók rendelkezésére. Az előlapi kivezetések között - amelyek ezúttal a ház tetején helyezkednek el, hogy jobban kézre essenek, amennyiben a PC-t a földön és nem asztal tetején tároljuk – minden szükséges csatlakozó megtalálható. A gyártó mérnökei egy ventilátorfordulatszám-szabályzót, egy 58 az egyben kártyaolvasót, valamint két darab USB 2.0-s és egy eSATA portot helyeztek el az újdonság tetején a már megszokott audió csatlakozókon kívül. 5,25 hüvelykes bővítőhelyből összesen négyet kapunk, míg 3,5 hüvelykes bővítőhelyekből hat darab áll rendelkezésre, két külön részre bontott merevlemez kereten belül. A HDD bővítőhelyeket azért osztották két részre, hogy könnyedén kivehető legyen az, amelyik éppen útban van egy hosszabb videokártya beszerelésekor. Az egyes bővítőhelyek természetesen ezúttal is szerszámmentes szerelhetőséget biztosítanak. CPU szerelőablak is van van az alaplapi tálcán, így a processzor és a processzorhűtő cseréjéhez nem kell az egész alaplapot kiszerelni a házból.

Az új PC ház két darab 140 mm-es átmérőjű ventilátorral érkezik, amelyek közül egy a ház elején, az előlap mögött, egy pedig a ház tetején lapul. A ház oldallapján további két ventilátort is találunk, amelyek már piros ledes világítással és 120 mm-es átmérővel rendelkeznek. A tápegység ezúttal is a ház hátulján, alul helyezkedik el, de a ház hátulján folyadékhűtő rendszerek beszerelését könnyítő furatokat is találunk, szám szerint kettőt.

Az Aerocool RS-4 hamarosan elérhető lesz kereskedelmi forgalomban, a termék ajánlott végfelhasználói ára pedig 79,99 euró magasságában fog elhelyezkedni.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward