Új 2. Világháborús RTS: R.U.S.E.

Az Ubisoft bemutatta új Második Világháborús RTS játékát, melyben példa nélküli módon tudunk majd ki-be zoom-olni a csatatérről, illetve ügyes cseleket alkalmazva túljárhatunk ellenfelünk eszén.

Új 2. Világháborús RTS: R.U.S.E.

Az Ubisoft bemutatta új, Második Világháborús RTS játékát, melyben példa nélküli módon tudunk majd ki-be zoom-olni a csatatérről, illetve ügyes cseleket alkalmazva túljárhatunk ellenfelünk eszén.

A fejlesztő az Eugen Systems (Act of War: Direct Action), a játék pedig az Ubisoft következő gazdasági évében (ami április 1-től indul) jön majd ki PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A R.U.S.E. IRISZOOM motort használ, aminek köszönhetően sima lesz az átmenet a festői magasságokból az egyes egységek mindenféle szőrzetéig (esetleg ágyúcsövéig)...

A játékosoknak alkalmuk lesz választani előre kiválogatott trükkök közül (pl.:rádiócsönd) a csata előtt, hogy azokat aztán az előnyükre fordítsák. A kiadó úgy írta le a játékot, hogy ez az érzékek háborúja, ahol a félrevezetés és cselek döntik el, hogy kié lesz a győzelem.

A játéknak lesz single és multiplayer része is. Jó hír a PC-s tábornak, hogy a vezető platform az övék, a játékot az Intel legutóbbi processzoraihoz optimalizálják (így például Core i7-hez, bár ennek kétlem, hogy sokan örülnének). A konzolos irányításról még nem esett szó, de nincs még vége a GDC-nek, talán még kitudódik valami.

A R.U.S.E.-al, elképzelései szerint az Ubi újra felrázza majd az RTS műfajt... A rendkívül részletes térképek jól adják magukat az IRISZOOM alá, felülnézetben pásztázva kiváló lehetőség nyílik majd a villámgyors beavatkozásra bármikor, bárhol. Kíváncsian várjuk a pontosabb részleteket

                            

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward