Tripla trailer a For Honorhoz

Három karakterosztályt mutatott be a Ubisoft a hétvégi PAX Westen.

Tripla trailer a For Honorhoz

A Gamescom kapcsán írtunk az Ubisoft készülő hack&slash játékáról, a történelmi tényeket meglehetősen nagyvonalúan kezelő For Honorról, de a cég a PAX Westre is elvitte a projektet. Ezúttal három karakterosztályt mutattak be, mindegyik frakcióból egyet: a szamurájoktól a Kenseit, a vikingektől a Raidert és a lovagoktól a Wardent, mégpedig a többjátékos mód keretében.

A szamurájokkal jól kibabrált a For Honor által felvázolt múlt, de az évekig tartó száműzetés és vándorlás után végül új birodalmat építettek maguknak, élén egy erős vezetővel. A szamurájok közül néhányan Kenseivé, vagyis a Kard Szentjévé, népük védőőreivé váltak: rengeteg gyakorlás árán mesteri szintre fokozták a lefejezés művészetét.

A vikingek portyázóiról mindenki azt hitte, eltűntek, de visszatértek, hogy fosztogassanak, új földeket hódítsanak meg és visszaszerezzék ősi északi szülőföldjüket.

A lovagok alapvetően nomád életmódot folytató csoportját, az őrzők egyesített seregét Vaslégiónak nevezik. Hitvallásuk szerint a kötelesség hajtja őket, de a videót elnézve kicsit úgy tűnik, mintha egyszerűen örömüket lelnék az erőszakban…

A For Honor zárt alfatesztje szeptember 15 és 18 között fut, a játék oldalán kaphattok információt a jelentkezés módjáról.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward