Továbbra is készül a Dead Island 2

A THQ Nordic megígérte, hogy nem tűnt el a játék. De további titkos projektek is szóba kerültek.

Továbbra is készül a Dead Island 2

Még 2014-ben jelentették be, hogy készül a Dead Island 2. Akkor még a Spec Ops: The Line-t is készítő Yager dolgozott rajta, és előzetest is kaptunk belőle, azóta azonban több dolog is történt. Egyrészt a fejlesztést átvette a Yagertől a Sumo Digital, másrészt pedig a megjelenés azóta is folyamatosan csúszik.

Legjobb tudomásunk szerint a játék továbbra is a Sumo Digitalnál van, most pedig Lars Wingefors, a THQ Nordic vezérigazgatója elmondta, hogy nem kell aggódni: habár öt éve jelentették be a Dead Island 2-t, még mindig készül, szó sincs törlésről.

A befektetőknek tartott prezentáción ezen kívül megerősítést nyert, hogy még bejelentetlen, titkos projekteken dolgozik a Volition (valószínűleg a Saint's Row 5), a Coffe Stain Studios, valamint a 4A Games (vélhetően az új Metro). Ezen kívül a pár napja megvásárolt Warhorse is dolgozik valamin, ami valószínűleg a Kingdom Come Deliverance folytatása lesz, és a jelenlegi információnk szerint 1506-ban játszódhat majd.

A Dead Island 2-nek mindenesetre nagyot kell villantania, ugyanis hiába lett sikeres a 2011-ben megjelent első rész, valamint némileg a Riptide az azóta elkészült mellékágak és a MOBA-játék nem hagytak nyomot. Eközben az eredeti Dead Islandet fejlesztő Techland nagyon magasra helyezte a lécet a Dying Lighttal, aminek a folytatása szintén elképesztően ígéretesen hangzik.

Mivel a THQ Nordic az utóbbi hónapokban alaposan bevásárolt stúdiókból, a következő években valószínűleg nagyon erős felhozatallal tud majd előállni. Lassan talán ideje lenne annak is, hogy saját E3-as prezentációt tartson a kiadó.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap