Továbbra is dolgoznak a felújított Turok 2-n

Megjelenési dátum még nincs, viszont többjátékos mód lesz benne.

Továbbra is dolgoznak a felújított Turok 2-n

Az eredeti Turok 2: Seeds of Evil még 1998-ban jelent meg, a nagyon sikeres Turok: Dinosaur Hunter folytatásaként. Ez utóbbi felújított változata, a Turok: Remastered már megjelent tavaly decemberben és a Nightdive Studios közleménye alapján a második rész felújításán is folyik a munka, annak ellenére, hogy jó ideje nem adtak róla hírt.

Ahogy írják, tisztában vannak a Turok 2 iránti igényekkel, megerősítették, hogy dolgoznak a projekten, illetve elmondták, hogy akkor fog megjelenni, mikor úgy érzik, hogy tényleg elkészült. A csúszások és a „titkolózás” részben a játék jogai körüli hercehurca miatt van, néhány szerződésbeli kitétel képez akadályt a teljes átláthatóság előtt. A Turok 2 felújított változatán az új Turok megjelenése után kezdtek dolgozni, a második epizód viszont nagyobb lesz ennél, több ellenfelet, fegyvert, helyszínt tartalmaz majd, javítanak a grafikán, de a legfontosabb részlet az, hogy többjátékos mód is lesz benne.

Megjelenési dátum tehát nincs, de jók a kilátások. A Nightdive Studios egyébként a System Shock-sorozat jogait is megszerezte, a sikeres Kickstarter-kampányt követően jelenleg a System Shock 3fejlesztése is zajlik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward