Törölt fájlokat állít helyre az új Windows 10 app

A File Recovery Tool egy ingyenes parancssoros alkalmazás, ami sok esetben jöhet jól, igaz, egyáltalán nem nevezhető egyedüli szereplőnek a piacon, hiszen sok hasonló app áll rendelkezésre, amelyek ráadásul felhasználóbarát grafikus felhasználói kezelőfelületet kínálnak.

Törölt fájlokat állít helyre az új Windows 10 app

Valószínűleg sokakkal előfordult már, hogy véletlenül olyan fájlt törölt, amelyre végül mégis szükség lett volna később, így keresni kellett egy adatmentő szoftvert, ami segít az adott állomány visszanyerésében. Erre a feladatra számtalan ingyenes és fizetős alkalmazás áll már rendelkezésre, így mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbbet.

A kör nemrégiben egy új szereplővel bővült, hála a Microsoftnak, ugyanis megjelent a File Recovery Tool az alkalmazás-áruházban. Ez az app az információk szerint a következő Windows 10 frissítések valamelyikével a rendszerek többségére felkerülhet, addig azonban külön kell beszerezni.

Galéria megnyitásaA File Recovery Tool sajnos nem rendelkezik grafikus felhasználói kezelőfelülettel, ami sokak számára problémát jelent, mert így parancssoros feladatvégzésre kényszerülünk. Maga az app egyébként számos fájlformátumot támogat, azaz az MP3, az MP4, a PDF, a JPEG és az Office fájlok helyreállítására egyaránt képes. Használatához mindenképpen a Windows 10 19041.0-s, illetve ennél frissebb kiadására van szükség, ezt érdemes szem előtt tartani.

A parancssoros alkalmazás nem csak a beépített meghajtók esetében használható, hanem akár USB-s külső adattárolók, memóriakártyák, illetve pendrive-ok esetében is bevethető. Az ingyenes alkalmazás lényegében visszaállítja a törlés előtti állapotot, már amennyiben az eltelt időben nem írta felül az operációs rendszer vagy valamelyik alkalmazás az üresnek jelölt szektort vagy cellát, akkor ugyanis ezen a szinten már nem érhetünk el sikert.

Az ingyenesen letölthető alkalmazás itt található.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap