Többszörösére emelte a letöltési limitet a Spotify

Többszörösére emelte a letöltési limitet a Spotify

A Spotify a Premium felhasználók számára lehetőséget biztosít arra, hogy offline zenehallgatásra letöltsenek és tároljanak olyan zenéket, amiket kedvelnek, és mindig maguknál szeretnének tudni. Azt viszont nem szokta hozzátenni a vállalat, hogy csak 3 készülékre és maximum 3333 zenét lehet lementeni. Legalábbis eddig így volt ez, most egy kicsit lazított a megkötéseken a cég.

A legtöbb embernek persze valószínűleg nem okozott fejfájást az eddig érvényben levő korlátozás, de ettől függetlenül a szolgáltatást viszonylag sok kritika érte már az utóbbi időben azért, mert túl alacsonyan húzta meg határt az offline tartható zenemennyiségnél. Tehát a vállalat mostani lépése mögött feltételezhetően az áll, hogy meghallgatta a panaszos hangokat, és engedett a felhasználói nyomásnak. A jövőben az emberek már három helyett összesen öt készüléken tárolhatnak offline zenéket, és készülékenként 10 ezer dalt lehet letölteni. Összesen tehát 50 ezer muzsikát tud egy felhasználó elmenteni, ha megfelelően ügyeskedik.

Galéria megnyitása

De mi a helyzet ezen a téren a riválisoknál? A Spotify sajnos még ennek az emelésnek köszönhetően sem ér az Apple Music nyomába ezen a területen, ugyanis a legnagyobb riválisa akár 100 ezer zeneszám letöltésére is lehetőséget biztosít. Az Amazon pedig a Prime Music esetében egész egyszerűen nem korlátozza a felhasználókat, annyi muzsikát tárolhatnak offline, amennyit csak a tárhelyük enged – igaz, nem öt, hanem csak négy eszközre terjed ki ez a lehetőség.

Sajnos a Spotify egyébként egy másik olyan limitációval is rendelkezik, ami zavarja a felhasználókat, ez pedig a személyes zenetár korlátozása, ahova legfeljebb tízezer zenét lehet pillanatnyilag pakolni. A mostani bővítést követően ez a megkötés még kínosabbá vált, és remélhetőleg ezt a Spotify is hamarosan fel fogja ismerni, és belátható időn belül ezen a fronton is nagyobb szabadságot enged.

A Spotify Prémium előfizetés egyébként havonta 5 euróba kerül, a családi csomagot pedig 8 euróért lehet igénybe venni, és ebben az esetben összesen hat fiók számára érhető el.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap