Több Ubisoft cím is halasztásra kerül

A következő év elejére tervezett Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine és a Gods & Monsters akár egy teljes évet is csúszhat.

Több Ubisoft cím is halasztásra kerül

Ha Ubisoft részvényes vagy, bizonyára kezedbe került már a neked szánt közlemény, de ha nem lennél résztulajdonosa a vállalatnak, akkor is érdekes lehet számodra a hír, miszerint elodáznak három játékot.

A következő év elejére tervezett Watch Dogs Legion, Rainbow Six Quarantine és a Gods & Monsters akár egy teljes évet is csúszhat, hiszen a céldátumot 2021 tavaszáig jelölték meg. Pontos elképzelés még nincsen, de valószínűleg a Ubisoft most nem is merne megjelenési dátumot rakni a fejlesztőkre, leginkább a Ghost Recon: Breakpoint kudarca miatt.

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot ugyanis leginkább ezt a játékot jelölte meg a probléma forrásának. Szerinte a belső teszteléseknél nagyon jól működött az új Ghost Recon, az E3-on is pozitív visszajelzéseket kaptak, de úgy érzik, talán túl hamar érkezett és várniuk kellett volna még az előző epizód után, nem volt elég idejük a fejlesztőknek az új ötleteik kidolgozott beépítésére és túlságosan is hasonlított az elődjére, látszólag nincs benne semmi újdonság.  

A mostani halasztás következtében a kiadó bevétele csúnyán alulmarad majd a vártaktól, viszont azzal, hogy több nagyágyút is jövőre terveznek megjelentetni, a következő üzleti év már sokkal pozitívabb színben tűnik fel.

A Ghost Recon: Breakpoint minőségére pillantva szerintem senki nem hibáztathatja őket a döntésért. A játék tesztje hamarosan érkezik iPonra is.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap