Több, mint 600 ezer szót tartalmaz a Tyranny

Az Obsidian a karakteralkotást is bemutatta a Gamescomon. A játék óriási újrajátszhatósági értékkel fog bírni!

Több, mint 600 ezer szót tartalmaz a Tyranny

Az Obsidian háromrészes fejlesztői videósorozatot indított most készülő, Tyranny című szerepjátékához. Ebben kicsit többet is megtudhatunk az eddigieknél a játék sötét fantasy-birodalmáról, melyet a gonosz Kyros Overlord zúzott szét. A felvételek viszont lehetséges, hogy elriasztják majd azokat a szerepjátékosokat, akik nem szeretnek olvasni (hmm, vannak ilyenek?): kiderül ugyanis, hogy a játék több, mint 600 ezer szót tartalmaz.

Nyilván nem egyhuzamban kell majd átrágnunk magunkat a könyvnyi anyagon, de az Obsidian azt reméli, hogy elég alapot adnak a többszöri újrajátszáshoz. Ahogy Matthew Singh vezető producer fogalmazott, az írók nagyon kitettek magukért, hiszen a történetet sok, egymástól különböző módon szeretnék elmesélni, így a párbeszédek túlnyomó része is több verzióban készült el.

A Gamescomon aztán megmutatták a karakterkészítést, miközben itt is kitértek a végigjátszásokra.

„Kifejezetten úgy terveztük a játékot, hogy több alkalommal is végig lehessen menni rajta. Ha csak a legalapvetőbb dolgokat nézem, akkor is négyféle történetszállal rendelkezik a Tyranny, de ezeken belül is rengeteg elágazásra és variációra van lehetőség. Az egyik fő szálnál például nyolcféle utat járhatunk be a játék különböző területein hozott döntéseink alapján.” – mondta a bemutató alatt Brian Heins, a fejlesztés vezetője.

Kiderült egy apró érdekesség is: Kyros Overlord, a világ vasmarkú hódítója, kenyéradó gazdánk, akinek bíráiként és hóhéraiként betartatjuk törvényeit, bizony nőnemű…

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward