Több mint 10 millió gyűlt össze a Star Citizenre

A befolyt összegnek köszönhetően minden kitűzött cél megvalósításra kerülhet. Chris Roberts és csapata saját motion capture stúdiót nyit az űrszimulátor filmjeihez.

Több mint 10 millió gyűlt össze a Star Citizenre

Chris Roberts és a Roberts Space Industries minden idők legnagyobb összegét gyűjthette be a Star Citizen elkészítéséhez. A rajongók által az űrszimulátorra szánt összeg túllépte a 10 millót, jelenleg épp 10 051 378 dollárnál tartanak. A gyűjtés Kickstarteren és az alkotók honlapján keresztül történt - ez utóbbin még mindig be lehet szállni a támogatók csapatába. Ha 15 000 dollárnál többet akartok fizetni, előtte feltétlenül lépjetek kapcsolatba a fejlesztőkkel.

Ami érdekes, hogy ezt a szép összeget mindössze 184 023 rajongó produkálta: a Kickstarteres 2 134 374 dollárt 34 397 rajongó, a honlapon összejött 7 917 004 dolcsit 149 626 dobta össze. A támogatók átlagosan 54 dollárt fizettek, ami pont egy tripla Á-s konzolos cím amerikai ára alatt van. Az alapcsomag 30 dollárba került, de sokan választottak különböző extrákat és előfizetéseket is több mint 4 és fél milliós értékben.

Ebből a pénzből az alkotók mindent meg tudnak valósítani, amit elterveztek, mivel összesen 6 millára volt szükségük: lesznek extra űrhajók, skinek, naprendszerek és küldetések, szinkron (legalább egy eredeti Wing Commanderes hanggal), teljes mocap a filmbejátszásokhoz és még pilótafülkénket is berendezhetjük. A motion capture munkákhoz saját stúdiót fognak nyitni. A Star Citizen 2014-ben fog megjelenni PC-re.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward