Több hullámban érkezhetnek az Ampere alapú GeForce-ok

Erre egy friss pletyka utal, amely a MyDrivers informátoraitól származik. Ahogy mindig, úgy most is érdemes egészséges gyanakvással fogadni az értesüléseket.

Több hullámban érkezhetnek az Ampere alapú GeForce-ok

Az idei év szeptembere egész mozgalmas időszaknak ígérkezik, ugyanis több új hardver bemutatására is sor kerülhet – az már más kérdés, hogy ezek azonnal kaphatóak lesznek-e, vagy majd csak később. Az eddigi pletykák alapján már sejthető volt, hogy a Nvidia Ampere alapú GeForce sorozatának első képviselői már szeptemberben megjelenhetnek, valamint az AMD is készül új videokártyákkal ebben a hónapban, most azonban friss információk láttak napvilágot azzal kapcsolatban, milyen ütemterv szerint érkezhetnek az új GeForce-ok.

Galéria megnyitásaA MyDrivers munkatársai szerint az első fontos bejelentésre 2020. szeptember 17-én kerülhet sor, amikor a két leggyorsabb GeForce RTX 3000-es sorozatú videokártya, a GeForce RTX 3080 és a GeForce RTX 3080 Ti kerülhet terítékre, amelyek a GeForce RTX 2080 (Super) és a GeForce RTX 2080 Ti helyét vehetik át a piacon.

Egy hónappal később, október folyamán jelenhet meg a következő újdonság, a GeForce RTX 3070, ami a GeForce 2070 (Super) utódjául érkezik. A legelérhetőbb áron érkező GeForce RTX 3060, ami a GeForce RTX 2060 (Super) helyét veszi át a piacon, majd csak november folyamán érkezhet meg – még éppen időben ahhoz, hogy a nagy karácsonyi ajándékvásárlási láz idejére kellő mennyiségben elérhetővé válhasson.

A beszámoló szerint időközben véget ért a GeForce RTX 2070 Super gyártása, így a termékből felhalmozott raktárkészletek szépen apadásnak indulhatnak, hogy mire érkezik az új változat, zökkenőmentes lehessen az átállás. A GeForce RTX 2080 Ti és a GeForce RTX 2080 Super gyártását már korábban leállította a vállalat, vagyis ezekből a termékekből szintén fogynak a raktárkészletek.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap