Több gamer mobilt tervez az ASUS

Több gamer mobilt tervez az ASUS

Az ASUS vezetésében hamarosan komoly változás lesz, ugyanis Jerry Shen visszalép a vezérigazgatói posztról, és a helyét a kettő alelnök, SY Hsu és Samson Hu veszi át. A távozó szakember egy teljesen új területre szeretne fókuszálni a jövőben, a tervei szerint a mesterséges intelligenciával és a Dolgok Internetével (IoT) foglalkozik majd.

Az tajvani alakulat igazgatótanácsa már el is fogadta a különleges társ-vezérigazgató felállást az ASUS élén. A DigiTimes információi szerint a szakemberek bíznak benne, hogy SY Hsu és Samson Hu remek összhangban tudja majd teljes kontroll alatt tartani a vállalatot, és hatékonyan fognak együtt dolgozni minden helyzetben. A személyi változással a jelek szerint stratégiai átalakulásokat is meg lehet majd figyelni a jövőben.

A beszámolók szerint az ASUS változtatni fog az okostelefonok terén eddig folytatott tevékenységén, és ennek köszönhetően több felsőkategóriás készülék jelenhet majd meg, és kevesebb lesz a kínálatban az alsóbb árszegmensekben rajthoz álló megoldás. Az ASUS idén bemutatta az első játékosoknak szánt mobilját, a ROG Phone-t, és a jövőben állítólag még több ilyen megoldásra számíthatunk. A ROG Phone egyébként jól sikerült, és a sok különböző igényhez szabott kiegészítőjével lényegében egyedülállónak tekinthető a piacon. Az ASUS a ROG (Republic Of Gamers) márkát a személyi számítógépek terén napjainkra rendkívül ismerté, valamint elterjedté tette, és a jelek szerint az okostelefonok terén is hasonlóra készülhet. (Az egyik új vezető, SY Hsu korábban éppen a PC-s részleget kormányozta, szóval sok tapasztalattal rendelkezik már ezen a téren.)

Galéria megnyitása
ASUS ROG Phone és annak néhány kiegészítője

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap