Thief új előzetes és infók

Jönnek az új előzetesek és az újabb infók az Thief-ről. Garrett új szinkronhangot kap?

Thief új előzetes és infók

Nic Cantin, a Thief rendezője a rajongók által feltett legfontosabb kérdések közül válaszolt néhányra a játék honlapján. Kiderült, hogy a darab az első részek hagyományait követve belső nézetes lesz, de elvétve találhatunk benne külső nézetes elemeket is. Ezeket igyekeztek a minimálisra csökkenteni, csak akkor találkozhatunk velük, amikor valóban szükségünk lesz rájuk, pl. a függőleges navigáció közben. Az alkotók nagy figyelmet fordítottak arra, hogy ne legyenek zavaró átmenetek a két nézet között.

A játékot saját tempónkban vihetjük végig, és az általunk preferált eszközökkel és játékstílusban. Arra a kérdésre, hogy jól tesszük-e, ha a harcot választjuk a válasz a következő volt: "Ha ezt a fajta megközelítést választod, akkor az őrök és a környezet által nyújtott kihívásokkal egyaránt szembe kell nézned, az emberek feltétlenül reagálni fognak a cselekedeteidre!

Mik azok az akció manőverek, amelyekről korábban már szó volt? Hogyan működnek és tudunk-e nélkülük harcolni?

"Azt hiszem a rajongók örülni fognak – a klasszikus Thief játékokból megismert régi stílusú harc megmaradt, és ugyanolyan kihívást jelent majd, mint anno. Hozzátettünk ehhez egy extra réteget, amely a játékost erősíti: Garettnak megvan a lehetősége, hogy Focus képessége segítségével ideiglenes előnyökhöz jusson, de ennek megvan az ára."

Tehát a klasszikus stílusú harc megmaradt?

"Igen, a régi stílusú harc maradt, ahogy sokak kedvenc fegyvere, a blackjack is."

Arra a kérdésre, hogy Garrett szuperhős/nindzsa/akcióhős lesz-e Cantin nevetve válaszolt: "Nem. Garrett Garrett marad. Tolvaj. Ő A Mestertolvaj."

Úgy tűnik, hogy kedvenc Mestertolvajunk mégsem lesz teljesen a régi, a legújabb előzetesben már hallható, hogy új szinkronhangot kapott. Ez igen rossz hír azoknak, akiknek Stephen Russel kellemesen cinikus hangja a szívéhez nőtt az évek során. Persze még reménykedhetünk, mert előfordult már, hogy játékelőzetesben nem a végleges szinkronhangot hallhattuk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward