Thief 4 – új screenshotok és infók

Újra előkerült az elfeledettnek hitt Thief folytatás, amely új megjelenési dátumot is kapott.

Thief 4 – új screenshotok és infók

Az Eidos Montreal által hosszú ideje fejlesztett Thief 4-gyel kapcsolatban sokáig nagy volt a hallgatás, egy kiszivárgott videón, pár koncepciórajzon és néhány ígéreten kívül nem sok árulkodott arról, hogy dolgoznak a játékon.

A lopakodós darab néhány újabb kiszivárgott kép kapcsán került megint a figyelem középpontjában, melyek egy orosz honlapon jelentek meg. Mint kiderült, a képek az amerikai Gameinformer magazin legújabb számában fognak megjelenni, amely már bővebb információkkal fog szolgálni a játékról, amelynek új tervezett megjelenése 2014-ben várható PC-n, PS4-en és "egyéb következő generációs platformokon".

A történetben a régi főhős, Garrett tér majd vissza a gótikus, ipari metropoliszba, melyet mindenki csak a Város néven emleget, hogy ellopjon mindent, ami gazdagabbá teszi. A Város azonban nem mentes a feszültségektől, az emberek a pestisen kívül még a zsarnok Báró gonoszságaitól is szenvednek.

Az ígéretek szerint a pályákat többféleképpen is teljesíthetjük majd, akárcsak a régi klasszikus Thief játékokban. Az oroszok által elcsípett screenshotokat itt tekinthetitek meg, alant pedig megnézhetitek a Gameinformer előzetesét a játékról.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward