Thermalright VRM hűtők HD4870-re és 4890-re

Thermalright VRM hűtők HD4870-re és 4890-re

A Thermalright mérnökei pont a napokban készültek el a vállalat legfrissebb videokártya hűtőjével, amely a T-Rad 2 GTXnevet viseli, és amely elődjénél szélesebb körű videokártya támogatással próbál a felhasználók kedvében járni. A gyártó most egy friss megoldást mutatott be a piacon, amely kifejezetten az AMD Radeon HD 4890-es és Radeon HD 4870-es videokártyákhoz készült. A termékek az említett két videokártya típus tagjainak, pontosabban azok feszültségszabályzó chipjeinek próbálnak némi extra hűtést biztosítani.

A VRM-R1-es és VRM-R2-es névre keresztelt feszültségszabályzó hűtők azonos felépítéssel bírnak, köztük mindössze annyi a különbség, hogy az első megoldás hűtőbordája az alaplapra merőlegesen, míg a második termék hűtőborda tömbje az alaplappal párhuzamosan helyezkedik el, így egyszerűen kiválaszthatjuk a rendszerünk számára legoptimálisabb kivitelt. Ezt a felépítésbeli különbséget leszámítva a két termék tökéletesen megegyezik, hűtőteljesítményük és súlyuk is azonos. A feszültségszabályzókkal érintkező hűtőborda egy kisméretű megoldás, amelyből két darab nikkelezett réz heat pipe indul ki egy szintén nem túl nagyméretű, de igen sűrűn lamellázott alumínium tömbhöz. Ez a tömb elég nagy ahhoz, hogy könnyedén elférjen rajta egy 80 mm-es átmérőjű ventilátor, így extra, hatékony hűtéshez juttathatjuk a stabilitásban jelentős szerepet játszó tápellátó áramköröket, ami tuning esetén extra tuningpoptenciálhoz segíthet.

A 160 grammos súllyal büszkélkedő újdonságok a T-Rad 2-es és T-Rad 2 GTX videokártya hűtők mellett a HR-03 Rev.A, a HR-03 GT és a HR-03 GT V2-es modellekkel is kompatibilisek. A két újdonság hamarosan a boltok polcaira kerül, árukkal kapcsolatban egyelőre nincsenek információk.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward