The Mandalorian - Timothy Olyphant lehet Boba Fett

Vagy legalábbis ő hordhatja a legendás fejvadász páncélját. De vajon miért?

The Mandalorian - Timothy Olyphant lehet Boba Fett

A The Mandalorian második évadának forgatási munkálatai nagyrészt befejeződtek még a koronavírus-járvány kitörése előtt, így jelenleg minden rendben lévőnek tűnik ahhoz, hogy a sorozat folytatódhasson a tervezett októberi megjelenéssel. Közben pedig természetesen érkeznek az újabb és újabb információk, hiszen ahogy egyre több ember dolgozik a projekten, úgy kerül ki egyre több információ is.

Egyelőre az egyik legérdekesebbnek, és egyben legfurcsábbnak tűnő hír, hogy visszatér Temuera Morrison. Az úriember ugyebár Jango Fettet alakította A klónok támadásában, és akinek Boba Fett a manipulálatlan, nyers klónja. Logikus tehát, hogy amennyiben Boba visszatér, úgy őt is Morrison alakítsa, hiszen külső jegyeikben teljesen egyformának kell lenniük.

Azt is hivatalosan tudjuk, hogy a The Mandalorian második évadában biztosan szerepelni fog Timothy Olyphant, akit egyrészt kedvelünk, de ennél fontosabb, hogy különböző források arról számoltak be, hogy a színész Boba Fett páncélját viselve forgatott jeleneteket.

Mivel nem valószínű, hogy két színész alakítana egy karaktert, így a jelenlegi hírek szerint arról van szó, hogy Olyphant valójában a Chuck Wendig által jegyzett Aftermath-regényekből megismert Cobb Vanth nevű figurát játszaná el. Vanth egyfajta önjelölt sheriff karakter Tatooine egyik városában, Freetownban és egy misztikus eredetű mandalori páncélt visel, amit a jawáktól vásárolt meg - akik pedig Jabba bárkájáról szerezték meg azt, miután felrobbant A jedi visszatérben.

Ez alapvetően két dolgot jelenthet: Boba Fett vagy meghalt, és a jawák valahogy megszerezték a páncélját, vagy életben maradt, és eladta, vagy elajándékozta a páncélját. Könnyen lehet, hogy most azonban visszatér, és szeretné újra megszerezni. De az is lehet persze, hogy Temuera Morrison csak flashback-jelenetekben alakítja majd Boba Fettet és a karakter nem tér vissza, csak a páncélja.

Galéria megnyitása

Az utóbbi hetekben számos izgalmas szivárgás akadt a The Mandalorian területén, melyeket persze mindig érdemes egy csipet sóval kezelni. Az egyik legérdekesebb, hogy minden valószínűség szerint megjelenik a sorozatban a Clone Warsból megismert Ashoka Tano, Anakin Skywalker egykori tanítványa, aki túlélte a 66-os parancsot is, és később mindenféle kalandba keveredett.

A rajongók régóta azt szeretnék, hogy ha esetleg élőszereplős tűnik fel Ashoka, akkor őt Rosario Dawson alakítsa. A színésznőnek nagyon tetszett az ötlet, és azt mondta, mindenképpen nyitott lenne rá. Úgy tűnik, hogy a rajongók régi álma megvalósul, ugyanis több forrás is beszélt arról, hogy Ashoka valójában feltűnik a The Mandalorian második évadában, és tényleg Dawnson alakítja majd.

Sőt, a jelenlegi információnk szerint egy másik karakter is visszatér a Clone Warsból, nevezetesen Bo-Katan, akit nem más fog alakítani, mint Katee Sackoff. Ez persze nem is lenne túl meglepő, hiszen a Clone Wars és a Rebels sorozatokban is feltűnő karakter szinkronját eddig is ő szolgáltatta, ráadásul a CGI karakter valamennyire még hasonlít is rá. Sackofftól ráadásul nem idegen a sci-fi, hiszen mindannyian nagyon kedveltük a Battlestar Galacticában.

Persze, azt nem tudjuk, hogy ezek a karakterek / színészek milyen fontos szerepet kapnak majd a The Mandalorian második évadában, hiszen az első szériában is számos nagy név tűnt fel egy-egy kisebb mellékszerep erejéig.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap