The Mandalorian - saját társait keresi Mando a második évadban

Vajon így akar eljutni a fejvadász a jedikhez?

The Mandalorian - saját társait keresi Mando a második évadban

Mivel már csak néhány nap van hátra a The Mandalorian második évadának bemutatójáig, a LucasFilm természetesen folyamatosan gerjeszti a hájpot, és derülnek ki olyan dolgok, amik megdolgoztatják a rajongók képzelőerejét. Mindenesetre az biztos, hogy a második előzetesből kiderül, hogy Mando más mandaloriakat keres, akik aztán segíthetnek neki visszajuttatni Baby Yodát a saját fajtájához. Ez pedig felvet bizonyos kérdéseket.

Az első évad végén ugyebár az Armorer deklarálja, hogy Mando és Baby Yoda mostantól egy kétfős klánt képez, majd azt is meghatározza, hogy a drága fejvadászunk addig nem hagyhatja magára a gyermeket, amíg az vissza nem kerül a sajátjaihoz, akiket ő "varázslók rendjének" nevez, nyilvánvalóan a jedikre utalva ezzel.

Így tehát nyilvánvaló, hogy mi lesz Mando küldetése a második évadban, miközben persze folyamatosan menekülnie kell majd Moff Gideon (Giancarlo Esposito) elől is.

Az előzetesből kiderül, hogy Mando más mandaloriak felkutatására indul, akik segíthetnek neki utat mutatni a küldetése során. Az furcsa, hogy mindezt Carl Weathers és Gina Carano karakterének fejti ki, akik pontosan tudják, hogy mi lenne a küldetés, de hát ez más kérdés. De hogy miért van szükség ehhez a mandaloriak támogatására?

Nos, a történet azon pontján és a galaxis adott állapotában valószínűleg a világon elég kevesen tudnak bármit is a jedikről, a legtöbbek számára inkább olyan misztikus lények ezek, akiket inkább hisznek mesék főszereplőinek. Úgy látszik, még maga az Armorer sem tud róluk túl sokat azon kívül, hogy valamiféle fogalma van arról, hogy léteznek.

Mivel Mando maga sem tud szinte semmit a jedikről, valószínűleg nincs is kibékülve teljesen azzal a helyzettel, hogy csak úgy átadja Baby Yodát egy számára ismeretlen rendnek. Könnyen lehet azonban, hogy a mandaloriak ebben segíteni tudnak neki, hiszen a népnek korábban számos (részben elég kellemetlen) találkozása volt a jedikkel, többek között ugyebár a Revan által vezetett köztársasági hadsereggel.

Érdemes azonban megemlékezni arról is, hogy a történet ezen időszakában Ahsoka (aki ugyebár jedi) és Sabine (aki egy mandalori) elvileg éppen Ezra után kutatnak, és elvileg mindkét karakter feltűnik majd a The Mandalorian második évadában. Ráadásul bejelentkezik Bo-Katan (Katee Sackhoff) is, hogy Boba Fettről ne is beszéljünk.

Minden valószínűség szerint tehát Mando találkozni fog velük, és nyilván nagy segítség lehet számára, ha mondjuk egy jeditől tudja meg, hogy milyen is éppen a jedik helyzete a világban.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap