The Dark Mod – Önállóan futó Thief mod, Doom 3 motorral

Megérkezett a Doom 3 motorra épülő mod legújabb verziója, mely már teljesen önállóan futtatható.

The Dark Mod – Önállóan futó Thief mod, Doom 3 motorral

Ha grafikus motorokról és FPS-ekről van szó, sokaknak biztosan eszébe jut John Carmack neve, hiszen neki és stúdiójának köszönhetünk számos kiváló játékmotort és élvezetes első személyes nézetű lövöldét. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a programozó zseni előszeretettel teszi közkincsé alkotásainak forráskódját, amit aztán a modderek alaposan kezelésbe is vesznek. Ennek köszönhetjük, hogy egy kivételesen nagyszabású modifikáció készülhetett el a Thiefhez, ehhez a sokak által nagyra becsült lopakodós játékhoz.

A The Dark Mod névre keresztelt csomag egy olyan mod, mely a Doom 3 motorra épül, és ízig-vérig az eredeti trilógia szellemében készült, legyen szó akár a látványvilágról, akár a hangzásról, illetve játékmenetről. Kiváló választás lehet azoknak, akik nem igazán vannak oda az újra gondolt, 2014-ben megjelenő Thiefért.

A mod most érte el a 2.0-ás verziót, aminek köszönhetően többé már nem szükséges hozzá a Doom 3, így teljesen önállóan futtatható, ráadásul tartozik hozzá egy nagyszerű pályaszerkesztő, amivel akár saját missziókat is készíthetünk. A rajongók által készített küldetéseket pedig a beépített keresővel tölthetjük le, így még keresgélnünk sem kell őket.

Aki szeretné ismét érezni a klasszikus Thief által nyújtott játékélményt, látogasson el a mod oldalára, és kövesse az ott olvasható instrukciókat. (Sajnos a nagy terhelés miatt a website nem mindig elérhető. Kitartás!)

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward