Telltale: Vissza a jövőbe + egy kis póker (UPDATED)

A Sam & Max készítői két játékkal is foglalatoskodnak, melyekből a pókeres még idén kijön PC-re és Mac-re.

Telltale: Vissza a jövőbe + egy kis póker (UPDATED)

[bold]UPDATE

Azóta megérkezett az első teaser trailer a Poker Night at The Inventory-hoz![/bold]

A Sam & Max készítői két játékkal is foglalatoskodnak, kezdjük az újonnan bemutatott Poker Night at The Inventory-val, mely várhatóan még idén ősszel kijön PC-re és Mac-re.

Az alapötlet nem meglepő módon az, hogy videojáték karakterekkel lehet benne pókerezni. A Telltalenek sikerült befűzni a dologba a Valve-ot és a Penny Arcade-et is, így feltűnik majd a Team Fortress 2-es Heavy és PA-s Tycho is. Ott lesz természetesen Max is és Strong Bad a Homestar Runnerből. A készítők már régóta érlelgették ötletüket, és amikor előálltak vele a többieknek, mindenki nagyon meleg fogattatásban részesítette. A játék már előrendelhető a Telltale Store-ból, mindössze 4,95 dollárért.

Ami az epizodikusra tervezett Back to the Future játékot illeti, október végén vagy legkésőbb november elején elstartol Christopher Lloyd-dal a doki szerepében. A hírek a forgatókönyvíró Bob Gale-től származnak, aki szintén szerepel a projektben.

"Részt vettem sztori találkozókon, de sokat e-maileztünk és telefonáltunk is a Telltale-es srácokkal, hogy biztosítsuk az igazi Back to the Future hangulatot a játékban." - nyilatkozta Gale a Digital Spy-nak. A hírek Lloyd érintettségéről a projektben az USA Today-től származnak. A Vissza a jövőbe széria 5 epizódos lesz, Doc és Marty pedig úgy fog kinézni, mint ahogy a filmbéli színészek.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward