Tearaway a Little Big Planet alkotóitól

A különleges hangulatú és kinézetű, jópofának ígérkező játék idén fog megjelenni PS Vitára.

Tearaway a Little Big Planet alkotóitól

A LittleBigPlanet alkotója, a Media Molecule megint valami emlékezeteset és különlegeset alkotott: a Tearaway című fejtörő platformjáték papírkivágás-szerű helyszínei igazán jópofák és egyedi hangulatot kölcsönöznek a játéknak, akárcsak az előzetesekben hallható zenék. A borítékfejű főhős, Iota sem mindennapi külsővel rendelkezik, és küldetése is különleges, egy levél körül bonyolódik, melyet el kell juttatnia a címzettnek, aki meglepő módon maga a játékos.

A Gamescomon már bemutatott fenti előzetesből kiderül, hogy a játék a PS Vitában rejlő összes lehetőséget kihasználja, nem marad munka nélkül az első és hátsó érintőképernyő, kiüvölthetjük a membránt a mikrofonból és még a kamerát is igénybe vehetjük: pl. amikor a játékban szereplő szarvasnak új skinre van szüksége, fotózhatunk neki egyet, melyet boldogan fog viselni.

Az alant megtekinthető legújabb előzetesből a főhősre leső szörnyű veszélyekkel ismerkedhetünk meg, újabb hangulatos muzsika kíséretében. A játék 2013-ban fog megjelenni, pontos dátumot még nem közöltek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward