Távozik az Intel technológiai részlegének vezetője

Justin Rattner elmúlt 65 éves, így a vállalati alapszabályzat értelmében át kell adnia a helyét egy fiatalabb vezetőnek.

Távozik az Intel technológiai részlegének vezetője

Az Intel háza táján nemrég már volt egy komoly vezetőcsere, amelynek keretén belül a cég ismert és elismert elnök-vezérigazgatója, Paul Otellini átadta székét Brian Krzanich-nek, aki már meg is kezdte ténykedését új pozíciójában.

A vállalattól most újabb fontos ember távozik, aki nem más, mint a technológiai részleg vezetője, Justin Rattner. A neves szakembernek azért kell távoznia székéből, mert a vállalati alapszabályzat szerint olyan személy nem tölthet be vezető pozíciót, aki elmúlt 65 éves. Mr. Rattner személyes okok miatt - családi problémák rendezésének érdekében - azonnali hatállyal távozik pozíciójából, de a későbbiekben még visszatér a céghez. További döntésig Renée James, az Intel elnöke felügyeli az Intel Labs működését.

Justin Rattner egyébként régi motoros már a cégnél, ugyanis majdnem azóta dolgozik az Intel kötelékében, mióta a vállalatot megalapították. A szakember öt évvel a vállalat megalapítása után, 1973-ban lépett be az Intel kötelékébe, ahol 1979-ben a vállalat első főmérnökévé léptették elő. Mr. Rattner persze az Intel Developer Forum alkalmával is feltűnt az elmúlt évek során, ahol prominens előadóként tartották számon. Justin Rattner 2005-től kezdve minden évben jelen volt az IDF-en, és minden évben tartott előadást is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward