Tavaszi bemutatóra invitál az Apple

Sok érdekes újdonságról lehet majd szó a hamarosan megrendezésre kerülő előadáson.

Tavaszi bemutatóra invitál az Apple

A WWDC valószínűleg nyár elején kerül megrendezésre, de az Apple több jelentősebb eseményt is szokott tartani év közben. Az előzetes várakozásoknak megfelelően ebben a hónapban is lesz egy jelentős bemutatója a cégnek, melynek az időpontját most erősítette meg a cupertinói alakulat.

Az Apple március 25-én fogja megrendezni a következő eseményét. Ennek a helyszínt a Steve Jobs előadóterem fogja biztosítani az Apple Parkban, és egészen pontosan magyar idő szerint este 6 órakor lesz az előadás. A vállalat a régi filmeket idéző visszaszámlálóval és az „It’s show time” szlogennel harangozta be a soron következő bemutatóját, ezekből pedig rögtön arra asszociálnak sokan, hogy jöhet a régóta várt videós streaming szolgáltatása. De minden bizonnyal több újdonság is előkerül majd az esemény keretében; a szolgáltatások nagyobb hangsúlyt kaphatnak, azonban jó esély mutatkozik arra is, hogy friss hardverek fussanak be.

Galéria megnyitása

Az „It’s show time” szlogent egyébként érdekes módon már egyszer használta az Apple, 2006 szeptemberében azt jelentette be egy ilyen rendezvény keretében, hogy már videókat is elérhetőek lesznek az iTunes rendszerén keresztül. És ekkor villantotta meg a cég a 2007-ben forgalomba került Apple TV-t is, csak eleinte ez még iTV néven futott. Ezek alapján adja magát, hogy a vállalat most a streaming szolgáltatásait fogja bővíteni a videókkal. És befuthat az előfizetési díj ellenében igénybe vehető prémium Apple Hírek is, melyről szintén régóta lehet elhintett pletykákat hallani. Továbbá más szolgáltatások is hallathatnak majd magukról, ugyanis a cupertinóiak egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a szolgáltatásokra. Ennek a területnek folyamatosan növekedik a bevétele, és már meghaladja a 10 milliárd dollárt is.

Nagy valószínűséggel az Apple készül új hardverekkel is, ráadásul az előzetes információk szerint igazán különleges megoldások kerülhetnek majd elő. Megérkezhet az AirPower vezeték nélküli töltőpad, ami meglehetősen régóra várat magára, és emellett pedig befuthat a friss AirPods fülhallgató is, melynél hosszú ideje érik a generációváltás. Megújulhat az olcsó iPad táblagép is, és ezen felül az iPod Touch zenelejátszóból is érkezhet egy friss modell a korábbi híresztelések alapján – és ez már ugyanolyan vékonykávás konstrukció lehet, mint az iPhone-ok.

Az Apple az iOS frissítésére is készül, ugyanis az iOS 12.2 indulása nagy valószínűséggel egybe fog esni az eseménnyel. Az iOS 12.2 a színfalak mögött már az ötödik béta kiadásánál tart. Ez a nagyobb frissítési csomag olyan újításokat foglal magában, mint a jobb funkcionalitással szolgáló Képernyőidő, tovább fejlesztett Térkép szolgáltatás, biztonságosabb Safari böngésző, szélesebb Animoji választék, egy sor kozmetikai módosítás, és akadnak még ezeken felül egyéb változtatások is.

Az Apple a tervek szerint élőben fogja közvetíteni az eseményt, így ez figyelemmel követhető majd világszerte. A vállalat a honlapján és az Apple TV révén fogja megtekinthetővé tenni a rendezvényt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap