Sztori DLC jön a BioShock 2-höz

A 2K Games bejelentette a Minerva's Den címre hallgató új BioShock 2 letölthető tartalmat, mely egy egyedül játszható plusz történettel toldja meg a shootert.

Sztori DLC jön a BioShock 2-höz

A 2K Games bejelentette a Minerva's Den címre hallgató új BioShock 2 letölthető tartalmat, mely egy egyedül játszható plusz történettel toldja meg a shootert. A BioShock 2 utolsó kiegészítése új karakterekkel, helyszínekkel és ellenfelekkel gazdagítja Rapture víz alatti világát. A DLC idén ősszel jön ki PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

"A Minerva's Den egy külön kis történet, mely egy teljesen új karakter szerepébe helyezi a játékost, aki Brigid Tenenbaummal összejátszva próbálja megtalálni a diktátor hatalmának forrását a víz alatti város kulcskerülete felett."

A készítők ígérete szerint a Minerva's Den tökéletesen passzol majd az alap sztori befejezéséhez. A kiegészítő Rapture egy soha nem látott, teljesen új kerületébe visz minket, és a DLC végigvitelével újabb sötét titkokat tárhatunk fel a város alapítójával kapcsolatban, új high-tech fegyvereket és pusztító plazmid képességeket használhatunk. A Splicereket sem kell félteni, ők is kapnak új erőket, a biztonsági robotok pedig továbbfejlesztéseket, szórnak majd minket rendesen villámokkal és rakétákkal. A hab a tortán pedig egy vadi új Big Daddy.

BioShock 2 tesztünkhöz katt ide.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward