Shop menü

SZOMORÚAN VÉGZŐDHET A ZUCKERBERG – MUSK KETRECHARC

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Szomorúan végződhet a Zuckerberg – Musk ketrecharc

Nagyon úgy fest, hogy nem fog sor kerülni az Elon Musk által kezdeményezett, technológiai guruk közötti összecsapásra. Egy ideje nem volt friss hír ennek kapcsán – mivel mindkét cégvezetőnek megvan a maga baja a saját mikroblog platformjával (hiszen mostanra Mark Zuckerbergnek is lett ilyen szolgáltatása) – de most Zuckerberg nyilatkozott.

A Reuters kérdezte meg a Meta alapítóját és első emberét ebben a nagyon komoly ügyben, és elszomorító választ adott a lapnak a szakember. A Reuters kérdésére válaszolva azt mondta Zuckerberg, hogy jelen állás szerint nagyon úgy fest, hogy a fizikai összecsapás nem fog megvalósulni., azelőtt véget érhet a két techmogul harca, mielőtt szorítóba léphetnének.

Galéria megnyitása

Egyébként Mark Zuckerberg rendszeresen oszt meg olyan képeket a közösségi médiában, melyek alapján jelenleg is kemény edzéseken vesz részt, és sűrűn került egy fotóra MMA harcosokkal is. Elon Muskról ugyanez nem mondható el, minden bizonnyal inkább a színfalak mögött készült.

Galéria megnyitása

A feltételezések szerint Zuckerberg egyébként csak az elrettentésre ment rá, így akarta az ellenfelét megfutamodásra bírni, ez pedig talán össze is jött neki. Bár Musk korábban elárulta, hogy megvan a biztos technikája, amit készen áll bevetni ellenfele ellen, de úgy fest, hogy nem lesz rá szükség.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére