Szeptemberben jöhet a Windows 7 SP1

A Microsoft Windows 7-es operációs rendszere rendkívül pozitív fogadtatást kapott a piacon: a szoftver már a béta fázistól kezdve hatalmas népszerűségnek örvendett és ez a tendencia remélhetőleg a későbbiekben is folytatódni fog. A felhasználók ugyan szeretik a Microsoft legfrissebb termékét, de az üzleti szegmens résztvevőinek túlnyomó része mégsem "ájult el" tőle, azaz nem tartják annyira vonzónak a szoftvert, hogy jelenlegi operációs rendszereiket leváltsák, így ők jelenleg kivárnak - számoltak be a források. A vélemények szerint az üzleti szegmens szereplői egy komolyabb frissítésre várnak, ami legkorábban is csak az idei év őszén érkezhet az első szervizcsomag személyében.

Szeptemberben jöhet a Windows 7 SP1

A felhasználók ugyan szeretik a Microsoft legfrissebb termékét, de az üzleti szegmens résztvevőinek túlnyomó része mégsem "ájult el" tőle, azaz nem tartják annyira vonzónak a szoftvert, hogy jelenlegi operációs rendszereiket leváltsák, így ők jelenleg kivárnak - számoltak be a források (ahhoz, hogy sok gépen lecseréljék egyszerre a rendszereket komoly indok kell, nem kis befektetés). A vélemények szerint az üzleti szegmens szereplői egy komolyabb frissítésre várnak, ami legkorábban is csak az idei év őszén érkezhet az első szervizcsomag személyében.

A Microsoft a lehető legnagyobb hangsúlyt fekteti arra, hogy az első Service Pack minél hamarabb megjelenhessen. A jelenlegi tervek szerint a Windows 7 SP1 várhatóan szeptember folyamán válhat elérhetővé, ez pedig egybeesik a korábbi hírekkel, amelyek őszi Service Pack érkezésről számoltak be.

Hogy mit is várhatunk  az első szervizcsomagtól? Nos, a csomag szokás szerint magában foglalja majd az összes addig megjelent frissítést, illetve biztonsági javítást, de technológiai frissítések is helyet kapnak benne. A Windows 7 SP1 különböző WiFi és Bluetooth szolgáltatásokkal kapcsolatos újításokkal jelentkezik majd, illetve USB 3.0-s támogatást is magában foglal. További minimális fejlesztések is helyet kapnak majd a szoftverben, amelyek összességében nem hoznak komoly változást az operációs rendszer életébe. Ennél többet egyelőre nem tudni, de ahogy telik az idő biztos felbukkannak majd a részletek is.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward