Szeptemberben indul a Project Godus béta

A 22 Cans és Peter Molyneux szépen haladnak a Godus projekttel, a játék szeptember 13-án lép a béta szakaszba, amikoris letölthetővé válik Steamen, Early Access hozzáféréssel PC-re és Mac-re.

Szeptemberben indul a Project Godus béta

A 22 Cans és Peter Molyneux szépen haladnak a Godus projekttel, a játék szeptember 13-án lép a béta szakaszba, amikoris letölthetővé válik Steamen, Early Access hozzáféréssel PC-re és Mac-re. A játék ára $19.99/£14.99/€18.99.

A Godusban értelemszerűen egy istent játszotok, de nem ti lesztek az egyetlenek. Más istenek is uralkodnak a befolyásotok alatt álló területeken túl, akiket kihívhattok magatok ellen. Ez gyakorlatilag a multiplayer, összecsapásra buzdíthatjátok az általatok épített civilizációt, több száz követőtökkel, miközben ti szórjátok a varázslatokat a fellegek közül. Ahogy új területeket hódítotok meg, új lehetőségek nyílnak a civilizációtok továbbfejlesztésére.

"Már régóta nagy izgalommal figyelem, ahogy fejlődik a játék, mert úgy érzem, nem létezik ehhez fogható a világon" - nyilatkozta Peter Molyneux. "Egy ilyen típusú játék megalkotásáról álmodoztam, amióta csak bekerültem az iparba. Az, hogy az emberek végre elkezdhetnek játszani a bétával és hasznos visszacsatolást nyújthatnak nekünk, egy valóra vált álom számomra."

A bejelentés mellé jött trailer, fejlesztői napló és rengeteg screenshot.

Galéria megnyitása grid_on

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward