Szépen terjed az EMUI 10 a Huawei készülékein

Szépen terjed az EMUI 10 a Huawei készülékein

A Huawei szeptemberben kezdte meg az Emotion UI 10 grafikus felhasználói felület publikus bétatesztelését, és októberben már több korábbi készülékre is eljutott ez frissítés formájában. Legutóbb a Nova 5T esetében számolhattunk be arról, hogy újabb mobilokat ért el az Android 10 alapú megoldás.

Hivatalosan a Huawei jelentette be a mérföldkő elérését, nem független forrásból származó információról van szó. Wang Chenglu, a vállalat egyik kiemelt szakembere tette közzé az eredményről szóló bejegyzést a Weibón.

Galéria megnyitása

A vállalat nagyon büszke a sikeres szereplésre, az élbolyban jár a frissítéseket tekintve, és kijelenthető, hogy minden más gyártónál több készülékre biztosítja már az Android 10-et. Külön megemlítendő, hogy a Samsung még nem is indította el a főverziós frissítéseket, egyelőre csak bétatesztelésnél tart minden érintett okostelefon esetében. És olyan híreket lehet hallani, hogy 2020 elején indulhat csak terjedésnek a One UI 2.0-val karöltve az Android 10 a Galaxy készülékeken.

Az eredménybe a Huawei belekalkulálta a Honor modelleken futó Magic UI 3.0 grafikus felületet is, ami lényegében az EMUI 10 honoros megfelelőjének tekinthető. Minimális különbségek vannak a két rendszer között, de mindkettő alapját az Android 10 operációs rendszer adja. A Huawei a következő hónapokban egyre több készülék számára teszi majd elérhetővé a főverziós frissítést, és számos alsóbb árkategóriás megoldás esetében is lehet számítani az újdonságra. Egészen a 2017 második felében megjelent Mate 10 szériáig tervezi a frissítést a vállalat.

Fontos, hogy a mostani mérföldkő elérésébe az új mobilok eladásaival összejött számok nincsenek benne. Az egymilliós mérföldkő kizárólag frissítésekkel lett meg, nincsen benne a Mate 30 széria forgalma sem. Egyébként már jóval több szerkezeten futna az Emotion UI 10 grafikus felhasználói felület, ha mindent számításba vennénk.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap