SuperPipe GTX 285 és GTX 285 OC az MSI-től

A professzionális felhasználóknak szánt videokártyák után most a játékosok számára is megjelent egy friss modell: az MSI bemutatta első, SuperPipe sorozatú videokártyáit, amelyek történetesen GeForce GTX 285-ös modellek. A két termék közül az egyik, azaz az N385GTX SuperPipe változat referencia órajelekkel, míg az N285GTX SuperPipe OC már gyárilag tuningolva kerül a boltok polcaira.

SuperPipe GTX 285 és GTX 285 OC az MSI-től

A professzionális felhasználóknak szánt videokártyák után most a játékosok számára is megjelent egy friss modell: az MSI bemutatta első, SuperPipe sorozatú videokártyáit, amelyek történetesen GeForce GTX 285-ös modellek. A két termék közül a N285GTX SuperPipe referencia órajelekkel, míg az N285GTX SuperPipe OC már gyárilag tuningolva kerül a boltok polcaira.

Az új jövevények mindketten 240 darab stream processzorral és 512 bites memória interfészzel rendelkeznek, valamint el vannak látva háromutas SLI, CUDA, PhysX és DirectX 10.0-s támogatásokkal egyaránt. A kártyákon Twin Frozr fantázianévre hallgató hűtő található, mely összesen 5 heat pipe-ot tartalmaz. Ezek közül kettő 8mm-es átmérővel, míg a maradék három darab pedig 6 mm-es átmérővel bír. A heat pipe csövek által a lamellákhoz juttatott hőt két ventilátor próbálja eltávolítani.

Az N285GTX SuperPipe változat GPU-ja 648 MHz-en, a shaderek 1476 MHz-en, míg az egység 1 GB-nyi GDDR3-as típusú memóriája 2484 MHz-en ketyeg. A gyárilag tuningolt, azaz az N285GTX OC verzió esetében a grafikus processzor már 680 MH-en, a memória 2500 MHz-en, míg a shaderek változatlan órajelen üzemelnek.

Ez utóbbi, azaz a gyárilag tuningolt változat már feltűnt néhány európai webáruház kínálatában, a termékért átlagosan 340 euró körüli összeget kérnek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward