Super Roman Conquest - pixellégió előre!

Két ex-Lucas Arts alkalmazott új csapatot alapított, első munkájuk egy oldalscrollozós stratégiai játék lesz

Super Roman Conquest - pixellégió előre!

Miután a Disney bezáratta a Lucas Artsot két volt alkalmazott, Tim Temmerman és Matt Boland SeaCliff Interactive néven új csapatot hozott létre. Temmerman dizájnerként és producerként olyan játékokon dolgozott, mint az Indiana Jones and The Emperor's Tomb, Star Wars Galaxies, The Old Republic, és a Star Wars First Assault. Temmerman és Boland dizájnerként dolgoztak együtt a lapátra tett Star Wars: 1313-on és Star Wars: First Assaulton.

A független csapat most bejelentette első játékát, a Super Roman Conquestet, amelynek helyszíne az ókori Róma. A rétegekből álló 3D-s környezetben 2D sprite-okkal működő oldalscrollozós stratégiai játék finanszírozásához Kickstarteren keresnek támogatókat, az alacsony költségvetésű darabhoz 30 000 dollárra lenne szükségük. A csapat a pixel art stílusú játékot így jellemezte: "a Total War és az FTL keveréke, 16-bites oldalscrollozós külsőbe csomagolva".

Az alkotók elmondták, hogy a Star Wars univerzumával végzett munkájukból jött az inspiráció, hogy egy másik nagy köztársaság, Róma legyen a játékuk témája. Az előzetes zenéjét a csapat harmadik tagja, Jesse Harlin készítette, aki korábban szintén Temmermannék kollégája volt. Az alfa előtti állapotokat mutató grafika még nem végleges, Temmermann és Boland elmondták, hogy rendszerdizájnerként dolgoztak, nem grafikusok, de ha elkészültek a játék alapjai, a fejlesztésbe beszáll még pár ex-kollégájuk és feltupírozzák a kinézetét. (Nekünk már így is bejön).

Ha a gyűjtés sikeres lesz, a játék PC-re, Macre, Linuxra és Ouya-ra fog megjelenni várhatóan 2014 nyarán.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward