Suda51 új játéka: Killer is Dead

A Grasshopper Manufacture vezére, Suda51 felfedett néhány új részletet a japán Famistu magazinnak a készülőben lévő új játékáról.

Suda51 új játéka: Killer is Dead

A Grasshopper Manufacture vezére, Suda51 felfedett néhány új részletet a japán Famistu magazinnak a készülőben lévő új játékáról. Elmondása szerint a Killer is Dead ott veszi fel a fonalat, ahol a Killer 7 és a No More Heroes letette. Azt viszont hozzátette, hogy egyiknek sem lesz közvetlen folytatása a bérgyilkosos szériában. (@Polygon)

A Killer is Dead hasonlítani fog az előbb említettekhez vizuális stílusában, de nem marad el kiontott vér mennyiségében sem, csak most a jelen generációs konzolokhoz lesz igazítva a látvány, szóval még brutálisabb, rettenetesebb, hátborzongatóbb stb. lesz.

Ez persze nem azt jelenti, hogy Suda visszakanyarodik a múltba és ismét megpróbálja learatni az elszáradt babérokat. Szebb lesz a külső, számíthatunk egyedi, magas kontrasztú árnyalásra a grafikában, és nagyon pörgős, birkózásszerű akcióra a játékban.

A sztori a közeli jövőben játszódik, hősünk Mondo Zappa egy 35 éves mindenféle kibernetikus implantátumokkal szerelt fickó. Feladata az, hogy bérgyilkosokat öljön. Zappának van egy kardja közelharcra, az egyik karja pedig fegyver, valamiféle fúró, amivel... nos, fúrni lehet. Ezt használja ahhoz is, hogy beszívja ellenségei vérét, amit aztán energiává alakít egy erős kard támadáshoz.

Emberünk nem nagyon mutatja magát közösségben, de ennek ellenére szívén viseli a társadalom ügyeit, éppen ezért könyörtelenül nekimegy a gonosznak, ami megrontja azt. A sztori inkább egy személyes történet, nem a nagyvilág kaotikus történéseit boncolgatja.

A játék nyáron jön ki Japánban, nyugati megjelenésről még nem tettek bejelentést.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward