Shop menü

SUDA 51 ÚJ JÁTÉKA: KILLER IS DEAD

Mi jöhet a Lollipop Chainsaw után? Csakis valami komolyabb. De a Killer is Dead csak a kezdet, Suda 51 idén sem unatkozik.
Tibor Kovács
Tibor Kovács
Suda 51 új játéka: Killer is Dead

A Grasshopper Manufacture bejelentette új játékát, a Killer is Deadet, amely jövőre fog megjelenni Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, és visszatérést jelent majd korábbi játékaik, a Killer 7 és a No More Heroes szellemiségéhez. A Suda 51 által rendezett új darab egy James Bond stílusú ügynök életének sötét oldalait mutatja be, és természetesen lesznek benne csinos hölgyek is. A főszereplő bőrébe bújva halálraítélt rabként kezdünk, és meg kell ölnünk a ránk leselkedő orgyilkost is. A No More Heroeshoz hasonlóan lesz kardvívás is, de új elemekkel kibővítve.

A Killer is Dead csak egy a Grasshopper játékainak egyre bővülő listáján. A cég a múlt hónapban adta ki Xbox Live Arcade shooterét, a Sine Morát, amit együtt fejlesztettek a magyar Digital Reality-vel, a Diabolical Pitch kosárlabdás Kinectes őrület pedig ma jelenik meg, szintén XBLA-n.

Suda 51 idén sem lustálkodik, részt vesz még a Guild 01 3DS minijáték-gyűjtemény fejlesztésében, amely a jövő hónapban jelenik meg Japánban (európai megjelenési dátum még nincs). A Lollipop Chainsaw júniustól boldogítja majd a játékosokat világszerte, Black Knight Sword című side-scroller pedig valamikor utána jelenik meg PSN-en és XBLA-n. Suda 51 még egy harmadik No More Heroes játékot is emlegetett, úgyhogy nem lehet azt mondani, hogy eseménytelen mostanság az élete.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére