Stílusos külső merevlemezek a Verbatim-tól

A Verbatim egy meglehetősen érdekes külső merevlemezzel, pontosabban új merevlemez családdal szeretné meghódítani a piacot. Az InSight névre keresztelt sorozatnak egyelőre két tagja lesz, az egyik modell 320 GB-os, míg a másik 500 GB-os adattároló kapacitásával próbál a felhasználók kedvében járni.

Stílusos külső merevlemezek a Verbatim-tól

A Verbatim egy meglehetősen érdekes külső merevlemezzel, pontosabban új merevlemez családdal szeretné meghódítani a piacot. Az InSight névre keresztelt sorozatnak egyelőre két tagja lesz: az egyik modell 320 GB-os, míg a másik 500 GB-os adattároló kapacitásával próbál a felhasználók kedvében járni.

A stílusos újdonságok 115 x 85,51 x 16 mm-es méretekkel rendelkeznek, súlyuk pedig mindössze 164 gramm. A termékek USB 2.0-s csatlakozó segítségével kapcsolódnak a rendszerhez és ahogy az lenni szokott, természetesen visszafelé kompatibilisek az USB 1.1-es szabványt használó konfigurációkkal is. A vékony és strapabíró házzal rendelkező termékek esetében zongoralakk fekete borítást alkalmazott a gyártó, de ami igazán különlegessé teszi az újdonságokat, az mégsem ez. A Verbatim egy 32 x 128 pixeles LCD kijelzőt helyezett el a merevlemezek házának elején: a kijelző segítségével akkor is tudhatjuk, hogy mennyi szabad hely van még a merevlemezen, ha nincs a közelben PC vagy MAC. Ötletes funkció, de hogy tényleg hasznos-e, azt majd a vásárlók fogják eldönteni.

Az InSight külső adattárolókban 5400-as percenkénti fordulatszámon üzemelő 320 GB-os vagy 500 GB-os merevlemez helyezkedik el modelltől függően. A gyártó az InSight sorozatú újdonságokhoz mellékeli a Nero BackItUp Essentials névre keresztelt adatmentő szoftverét is, hogy teljes legyen a biztonság. Az 5 év garanciával forgalomba kerülő modellek közül a 320 GB-os InSight merevlemezt 120 dollárért, az 500 GB-os változatot pedig 150 dollárért dobja piacra a cég.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward