Stealth Bastard Deluxe Steamen

Fergetegesen pörgős osonás mindig csak egy lépésre a haláltól. Ha a Metal Gear Solidnak és a Super Meat Boynak gyereke születne, ez a játék lenne az. Nem szó szerinti értelemben persze.

Stealth Bastard Deluxe Steamen

A Stealth Bastard Deluxe novemberben jelenik meg Steamen, jelentették be a büszke alkotók, a Curve Studios indie csapatának tagjai. A pörgős lopakodós platform játék eredetileg egy éve jelent meg, az alkotók saját honlapjukon forgalmazták és a letöltések száma meghaladta a 125 000-et. A Deluxe változat az alapjátékból indul ki, de a történetet kibővítették, így megismerhetjük a főhős eredetét, és még egy pályaszerkesztőt is kapunk. A játékosok által készített pályák megoszthatóak lesznek, a közösség pontozhatja is őket. Új felszerelési tárgyak is jönnek, és az árnyékok már valós idejűek lesznek.

"Csodálkoztunk az eredeti Stealth Bastard sikerén" - mondta Jonathan Biddle, a játék tervezője. "Eredetileg csak egy gyakorlat volt az egész, hogy a létező lopakodós mechanikák letisztult változatát elkészítsük, és ebből fenomenális kultusz siker született. A Stealth Bastard ingyenes verziója mindig is csupán egy vázlat volt, befejezetlen változata annak, amit valójában létre akartunk hozni. A Steames kiadás segítségével most megkaptuk a lehetőséget, hogy az eredeti alapjaira építve kibővítsük az élményt minden téren. Már alig várom, hogy a régi és az új Stealth Bastard rajongók arcára új mosolyt csalhassak."

Bár a Deluxe változat a jövő hónapban fog megjelenni Steamen, az ingyenes verzió megmarad ingyenesnek és a megjelenés után is letölthető lesz az alkotók honlapjáról. Az alábbi előzetes ezt a verziót mutatja be.

 

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward