Spire Presta: új PC ház kompakt konfigurációkhoz

A microATX, illetve Mini-ITX formátumú alaplapokat fogadó újdonság dizájnja az üzleti konfigurációkéra emlékeztet.

Spire Presta: új PC ház kompakt konfigurációkhoz

A holland Spire ezúttal egy új számítógépházat mutatott be, ami a Presta nevet viseli. A kompakt konfigurációk építésére használható újdonság letisztult, egyszerű dizájnnal kerül a boltok polcaira, felszereltség tekintetében pedig átlagosnak mondható.

A 380 x 175 x 360 milliméteres mérettel rendelkező Presta 0,45 milliméteres SECC acélvázra támaszkodik, alaplaptálcáján pedig microATX vagy Mini-ITX formátumú alaplap fér el. A szerelőablak ezúttal nem képezi a kínálat részét és kábelmenedzsment tekintetében is meglehetősen limitáltak a lehetőségek.

A normál, ATX formátumú tápegység a ház hátulján, felül helyezkedhet el, alul pedig négy darab PCI bővítőhely sorakozik. A ház elején egy 5,25 hüvelykes és két 3,5 hüvelykes bővítőhelyet alakítottak ki – utóbbiak a megfelelő beszerelő keret alkalmazása mellett akár 2,5 hüvelykes meghajtó elszállásolására is használhatóak.

A 2,5 kilogrammos számítógépház szellőzéséről összesen három ventilátor gondoskodhat: a ház elején és oldalán 1-1 120 milliméteres átmérőjű, a ház hátulján pedig egy 80 vagy 90 milliméteres átmérőjű példány fér el – sajnos egyik sem tartozék. Az előlapi portok között két USB 2.0-s csatlakozót, valamint egy fejhallgató kimenetet és egy mikrofon bemenetet helyeztek el.

A Spire Presta névre keresztelt számítógépháza rövidesen elérhető lesz kereskedelmi forgalomban. A termék ára 40 és 50 euró között helyezkedik majd el.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward