Sparkle 9600 GT kétventilátoros hűtéssel

Lehullt a lepel a Sparle új videokártyájáról, amely P960-as típusjelzéssel kerül forgalomba hamarosan. A nem mindennapi 9600 GT nem csak különleges hűtésével, hanem gyárilag megemelt órajeleivel is kiemelkedik a többi gyártó hasonló termékei közül. A Sparkle 9600 GT-je G94-es GPU-val van felvértezve, a termék DirrectX 10.0-ás és OpenGl 2.0-ás támogatással érkezik, a GPU természetesen ebben az esetben is 64 darab stream processzort tartalmaz csak úgy, mint a többi 9600 GT.

Sparkle 9600 GT kétventilátoros hűtéssel

Lehullt a lepel a Sparkle új videokártyájáról, amely P960-as típusjelzéssel kerül forgalomba hamarosan. A nem mindennapi 9600 GT nem csak különleges hűtésével, hanem gyárilag megemelt órajeleivel is kiemelkedik a többi gyártó hasonló termékei közül. A Sparkle 9600 GT-je G94-es GPU-val van felvértezve, a termék DirrectX 10.0-ás és OpenGl 2.0-ás támogatással érkezik, a GPU természetesen ebben az esetben is 64 darab stream processzort tartalmaz csak úgy, mint a többi 9600 GT.

A Calibre P960-as újdonság GPU órajele 700 MHz-re lett emelve, a stream egységek 1850 MHz-en ketyegnek, míg a memória órajelét 2000 MHz-re növelte a gyártó, ennek köszönhetően az újdonság teljesítménye valamivel magasabb, mint a referencia modelleké. A Sparkle itt azonban még nem állt meg: a gyártó minőségi szilárd kondenzátorokat is elhelyezett a terméken. A megnövelt órajelek miatt jelentkező többlet hőtermelésre is van megoldás: az új P960-as kártya különleges, két ventilátorral ellátott hűtést kapott, ami hatékonyan hűti a kártyát. A nem mindennapi hűtőalkalmatosság Dual Fly Cooling névre hallgat, a hűtő bordái alumíniumból készülnek, míg a GPU-ra illeszkedő felület és a hőcsövek rézből vannak. A három darab nagyhatásfokú hőcső és a két hűtőventilátor elegendő hűtést biztosít: működés közben 29 dB-es zajszint mellett üzemel az újdonság.

A Calibre P960-as kártyán 512 MB memória foglal majd helyet, a termék várhatóan hamarosan forgalomba is kerül, ám az árával kapcsolatban még nem szolgált információkkal a gyártó.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward