Sparkle 8800 GT passzív hűtéssel

Tegnap óta hivatalosan is forgalomba került az Nvidia legújabb kártyája, amely a 8800 GT típusjelzést viseli. Számos gyártó mutatta már be saját 8800 GT-jét, a Sparkle kínálatában viszont egy különleges, passzív hűtéssel ellátott 8800 GT jelent meg.

Sparkle 8800 GT passzív hűtéssel

Tegnap óta hivatalosan is forgalomba került az Nvidia legújabb kártyája, amely a 8800 GT típusjelzést viseli. Számos gyártó mutatta már be saját 8800 GT-jét, a Sparkle kínálatában viszont egy különleges, passzív hűtéssel ellátott 8800 GT jelent meg.

Azoknak, akik szeretik ha a gépük csendesen működik, a Sparkle egy passzív heat-pipe hűtéssel ellátott újdonsággal kedveskedik, amely teljesen hangtalanul végzi feladatát a gépházon belül. A Sparkle SF-PX88GT512D3-HP Cool-pipe 3 hűtése a kártya mindkét oldalán megtalálható, így nagyobb felületen képes a hőt elvezetni, a különleges kialakításnak köszönhetően azonban az alsó slotokhoz való hozzáférést nem akadályozza a passzív hűtés.

A passzív hűtő alkalmatosság alatt egy referencia 8800 GT található, amely 112 darab stream processzorral, 600 MHz-es GPU órajellel, 1,5 GHz-es stream órajellel, valamint 512 MB GDDR3-as 900 MHz-es memóriával van felvértezve. A gyártó a termék pontos árát nem közölte, annyi viszont tudható, hogy a 8800 GT-k 199-249 euró közötti áron mozognak majd a piacon.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward