Space Marine multiplayer, folytatás

Milyen lesz a multiplayer a hamarosan megjelenő Warhammer 40k játékban, és számíthatunk-e folytatásra?

Space Marine multiplayer, folytatás

Szeptemberben jelenik meg a Warhammer 40K univerzumában játszódó Space Marine; fejlesztője, a Relic Entertainment újabb részletekkel szolgált a multiplayerrel, és az esetleges folytatással kapcsolatban is.

Multiplayerben két játszható frakció áll majd rendelkezésünkre: Space Marine és Chaos Marine. Nyolcfős csapatokban harcolhatunk, öt különböző térképen és két játékmódban. Az egyik mód, az Annihilation csapatalapú deathmatch, a másik, a Seize the Ground pedig területfoglaló, szintén csapatjáték.

A megjelenés után újabb letölthető térképek lesznek majd elérhetőek.

Marine-jainknak három kasztja lehet: Tactical, Devastator és Assault. Ezek közül Tactical a legrugalmasabb, alapban vele kezdjük a játékot, aztán, ahogy végighaladunk a 41 szinten, kinyithatjuk a nehézfegyverzetű Devastatort, és a közelharc orientált Assault kasztot is.

Fejlődésünk során új páncélokat, fegyvereket, új színeket és egyéb extrákat szerezhetünk.

A multiplayert dicséri, hogy karaktereink külsejét a legnagyobb részletességgel testre szabhatjuk: a Relic szerint a kombinációk száma több millió. A színek pontosan megegyeznek a figurák festéséhez használt Citadel festékek színeivel.

Bár a játék még nem jelent meg, a fejlesztő már a folytatást is fontolgatja.

"Az, hogy lesz-e folytatás, attól függ, hogyan teljesít az első rész, és milyen ötletekkel tudunk előrukkolni a másodikhoz" - nyilatkozta James McDermott producer.

A Space Marine-ban egy Ultramarine osztag harcol Chaos Marine-ok és orkok ellen, a tét a Warlord Class Battle Titan nevű szuperfegyver birtoklása. A fejlesztőknek már vannak ötleteik a folytatáshoz is, amellyel, ha lehet, szeretnék felülmúlni az első részt.

"Behatóan tanulmányoztuk a Wahammer 40k univerzumában játszódó legnépszerűbb történeteket, és találtunk egyet, amely elnyerte a tetszésünket, és amelyből igen jó játékot lehetne készíteni" – mondta McDermott rejtélyesen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward